«Ελπίζω να μείνω και την νέα χρονιά»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι είπε ο Γάλλος μετά τον αγώνα στην Χαλάστρα, για την νίκη επί του Καμπανιακού και το μέλλον του στην ομάδα

Στην Χαλάστρα την περασμένη Κυριακή, ο ΑΡΗΣ πέραν της νίκης και της σωστής νοοτροπίας που επέδειξε σε ένα αδιάφορο παιχνίδι, κρατάει σίγουρα και την εμφάνιση του Γκαέλ Ν’ Λουντούλου.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός συνδύασε με ένα γκολ και μία ικανοποιητική εμφάνιση την επιστροφή του στην ενδεκάδα, στεκόμενος όμως περισσότερη στην συνολική εικόνα της ομάδας παρά στην δική του.

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι ξεκινήσαμε καλά και πιστεύω ότι παίξαμε σωστά και ομαδικά με αποτέλεσμα να καταφέρουμε να πετύχουμε το γκολ που θέλαμε, ενώ παράλληλα ελέγξαμε τον ρυθμό, κάτι που επιθυμούμε να συμβαίνει σε όλες τις αναμετρήσεις», είπε για την νίκη του ΑΡΗ στην Χαλάστρα ο Ν’ Λουντούλου, ο οποίος ρωτήθηκε και για τα στοιχεία που μπορεί να φέρει στο παιχνίδι της ομάδας, στους αγώνες που απομένουν.

«Έχω την ταχύτητα να φύγω στην κόντρα ή στην πλάτη της άμυνας και κάνω αυτό που ζητάει ο προπονητής μου και για την ομάδα. Ακόμη κι όταν έρχομαι από τον πάγκο, η απόδοσή μου πρέπει να είναι η ίδια», είπε συγκεκριμένα ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, που δεν παρέλειψε να αναφερθεί επίσης στην επόμενη σεζόν και την επιθυμία του να παραμείνει στο ρόστερ του ΑΡΗ.

«Όλοι σκεφτόμαστε την επόμενη χρονιά. Προσωπικά είναι η δεύτερη χρονιά μου στην ομάδα και θέλω να παραμείνω. Είμαστε μία καλή ομάδα με έναν σοβαρό προπονητή και ελπίζω ότι την χρονιά που ακολουθεί, θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του ΑΡΗ»

Προτεινόμενα Άρθρα