"Μόνο εμείς μπορούμε να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας"

από AllAboutARIS

Τη πεποίθηση του ότι η Μπαρτσελόνα θα επιβάλει το ρυθμό της κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο σημερινό παιχνίδι εξέφρασε ο Λουίς Ενρίκε.

“Βρισκόμαστε στα προημιτελικά της διοργάνωσης και είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Δεν νομίζω ότι το παιχνίδι κόντρα στην Ατλέτικο θα είναι το σημαντικότερο για φέτος. Έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα λόγω της νίκης που πετύχαμε στην έδρα μας, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και στο δεύτερο παιχνίδι για να επιβεβαιώσουμε την ανωτερότητά μας. Αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη για τέτοια δύσκολα ματς. Είναι δύσκολο να αντιμετωπίζεις την Ατλέτικο, αλλά μπορούμε να παίξουμε καλά όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια και να κερδίσουμε. Εμείς πρέπει να παίξουμε πραγματικά πολύ καλά 

Πάντα μπορούμε να βελτιωνόμαστε. Δεν μπορώ να πω ότι όταν νικάμε ή χάνουμε ευθύνονται δύο ή τρεις παίκτες μόνο. Στις ήττες νιώθω πως το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης έχω εγώ, επειδή είμαι προπονητής. Επίσης είμαι πραγματικά ικανοποιημένος με τις εμφανίσεις των Αρντά Τουράν και Ζεράρ Πικέ. Κάθε παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι δύσκολο, ειδικά τώρα κόντρα στην Ατλέτικο που μας γνωρίζει καλά. Μας αρέσει να βλέπουμε το “Βιθέντε Καλντερόν” γεμάτο, αλλά πιστεύω ότι μόνο εμείς μπορούμε να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας μέσα σε τέτοια ατμόσφαιρα. Ελπίζουμε να δούμε ένα καλό παιχνίδι”. Είπε ο τεχνικός των “Μπλαουγράνα”.

Προτεινόμενα Άρθρα