«Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά αύριο»

από AllAboutARIS

«Θα είναι κρίμα για τους χιλιάδες φιλάθλους του ΑΡΗ να αδικηθεί η ομάδα»

Αισιόδοξος ήταν ο πρόεδρος της υπο εκκαθάρισης ΠΑΕ, Λάκης Κλέωπας ενόψει της αυριανής συνάντησης με την ΕΕΑ, στην εκπμπή του  AllAboutARIS on AIR στον Libero107.4FM.

Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του:

Θα είστε αύριο στην συνάντηση;

«Μέχρι στιγμής δεν ήμουν σε καλή κατάσταση, όχι ψυχολογική αλλά είχα ένα πρόβλημα υγείας το οποίο φαντάζομαι ότι θα το έχω ξεπεράσει ως το βράδυ και θα κατέβω κανονικά στην Αθήνα αύριο.»

Για την σημαντικότητα του αυριανού ραντεβού με την ΕΕΑ, η οποία δίνει τις αδειοδοτήσεις;

«Νομικά δεν έχω σπουδάσει, οικονομικά έχω σπουδάσει, έχω πλήρη εμπιστοσύνη στους δικηγόρους και της υπό εκκαθάρισης ΠΑΕ, τον κ. Μαστρογιάννη και  του ΑΡΗ. Μας είχαν καλέσει και την προηγούμενη Πέμπτη αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να  κατεβούμε, λόγω της απεργίες του προσωπικού του αεροδρομίου και τελικά  θα γίνει αύριο. Εγώ είμαι αισιόδοξος αλλά νομικά δεν μπορώ να σας πω τίποτα γιατί δεν γνωρίζω, με ενημερώνουν βέβαια οι νομικοί, ο κ.Μαστρογιάννης περισσότερο αλλά καλύτερα είναι να μιλήσετε μαζί τους, για να μην σας πω εγώ κάτι το οποίο δεν ισχύει.»

Για την  σημασία της παρουσίας του ίδιου στην αυριανή συνάντηση με την ΕΕΑ

«Ήμουν έτοιμος να κατέβω αλλά από την Κυριακή έχω ένα μικρό πρόβλημα υγείας αλλά πιστεύω μέχρι το βράδυ θα το ξεπεράσω για να μπορέσω να κατέβω αύριο.»

Για την ανάρτηση της έναρξης ισολογισμού της εκκαθάρισης που έγινε πριν λίγες μέρες και αν είναι κάτι που θα το χρησιμοποιήσουν αύριο στην συνάντηση;

«Η ΕΕΑ γνωρίζει όλα τα βήματα που έχουμε κάνει και τις δικαστικές αποφάσεις που βγήκαν για το θέμα του Ρυσίου. Θα γίνουν 1-2 δίκες και αν δεν βρεθεί κανείς ,την 3η φορά δεν θα είναι στην τιμή του 1.200.000, θα μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού  ξεκινώντας από ένα φυσιολογικό όριο.»

Για το αν θα συζητήσουν για το θέμα της καθυστέρησης που θα φέρουν οι δίκες και τον χρόνο που θέλουν για να πραγματοποιηθούν όλα αυτά τα βήματα;

«Φαντάζομαι ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα και ότι όλα θα πάνε καλά. Όπως ενημερώνομαι και από τους νομικούς, θα τελειώσει καλά το θέμα, γιατί είναι κρίμα για τον ΑΡΗ και για την ομάδα που τερμάτισε πρώτη με διαφορά τεράστια,  θα είναι κρίμα για τους πολλούς για τους πολλούς φιλάθλους του ΑΡΗ και για τα παιδιά που βλέπω στο γήπεδο να φωνάζουν και να χαίρονται, να υπάρξει κάτι που θα διακινδυνεύσει την άνοδο το ΑΡΗ στην Β’ Εθνική.»

Δεν μπορεί ένας οργανισμός όπως ο ΑΡΗΣ να αντέξει μια δεύτερη τέτοια αδικία, να μην το αφήσουν δηλαδή να αγωνιστεί εκεί που πρέπει, σωστά;

«Ακριβώς, θα σας ενημερώσω  αν γίνει κάτι, να δω αν μέχρι το βράδυ θα είμαι καλύτερα για να μπορέσω να είμαι παρών αύριο. Αλλά ότι και να γίνει θα ενημερώνομαι συνεχώς από τον κ.Μαστρογιάννη. Μετά από αυτό θα γίνει γενική συνέλευση του ΑΣ και στις 21 Απριλίου η γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ. Αυτή η συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ θα γινόταν αν υπήρχε πρόβλημα με το δικαστήριο, αν δηλαδή πάρει αναβολή ή αν τα πράγματα πάνε καλά, να μπει δηλαδή το Ρύσιο σε τιμή πλειστηριασμού ώστε να το πάρει κάποιος, την οποία και θα συζητήσουμε στην συνέχεια»

Προτεινόμενα Άρθρα