Σκέψεις «Αναστό» για αρκετές αλλαγές

από Νίκος Παπαδόπουλος

Καταλήγει σήμερα ο τεχνικός του ΑΡΗ, στις αλλαγές που θα προχωρήσει στην ενδεκάδα

Ακόμη ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι πλησιάζει για τον ΑΡΗ, σε καμία περίπτωση όμως δεν το αντιμετωπίζει έτσι η ομάδα και κυρίως ο Νίκος Αναστόπουλος. 

Ο 58χρονος τεχνικός βλέπει το ματς με το Κοκκινόχωμα ως ακόμη μία ευκαιρία για να «τσεκάρει» κάποιους παίκτες, μέσα από το ροτέισον που αναμένεται να κάνει στην ενδεκάδα για ακόμη μία αγωνιστική. Ισως όμως αυτή την εβδομάδα, τα πράγματα να είναι διαφορετικά…

Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, ο «Αναστό» πραγματοποίησε ένα συντηρητικό ροτέισον, με επιλεγμένες αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Είναι πιθανόν όμως αυτό αύριο να αλλάξει. Συγκεκριμένα ο τεχνικός του ΑΡΗ σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε αρκετές ή και μαζικές αλλαγές στην ενδεκάδα που θα παρατάξει, στο πλαίσιο της καλύτερης αξιολόγησης κάποιων παικτών, μέσα από περισσότερα λεπτά συμμετοχής. 

Αν επιβεβαιωθεί το παραπάνω σενάριο και με βάσει τις μέχρι τώρα σκέψεις του Αναστόπουλου, δεν αποκλείεται να δούμε μία ενδεκάδα που θα απαρτίζεται από τους, Σιδεράκη στο τέρμα, Βουτσιά δεξί μπακ και Καζναφέρη αριστερό, ενώ στο κέντρο της άμυνας είναι πιθανό να κάνει ντεμπούτο ο Μαζουλουξής μαζί με τον Μελισσά. Ρόβας-Τάτος θα είναι το δίδυμο στα χαφ, Ντόγος-Ν’ Λουντούλου στις πλευρές και Κυβελίδης-Κωνσταντινίδης στην επίθεση. Αν τώρα θα πρόκεται για ένα 4-4-2 ή αν θα διατηρηθεί το 4-2-3-1, θα φανεί την ώρα του αγώνα και εφόσον ο «αλενατόρε» προχωρήσει εν τέλει σε αυτές τις αλλαγές ή επιλέξει τελικά τον… συντηρητικό δρόμο. 

Προτεινόμενα Άρθρα