Τεράστια… γκέλα για Γκλάντμπαχ

από AllAboutARIS

Την ήττα από το τελευταίο Ανόβερο γνώρισε εκτός έδρας η Γκλάντμπαχ (2-0), παραμένοντας έτσι στο -4 και το -3, από την 3η και την 4η θέση αντίστοιχα, έχοντας μάλιστα ματς παραπάνω.

«πουλάρια» ήθελαν μονάχα το «τρίποντο» ώστε να πιάσουν την Μπάγερ Λεβερκούζεν στην 4η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, αλλά και να βρεθούν στο -1 από τη Χέρτα που βρίσκεται στη θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους.

Ωστόσο, οι ουραγοί της Bundesliga κατάφεραν να κάνουν την έκπληξη και να αναγκάσουν την Γκλάντμπαχ στη δεύτερη σερί της ήττα στο πρωτάθλημα, αφήνοντάς την στην 5η θέση. Μάλιστα, Μάιντς και Σάλκε έχουν την ευκαιρία να την ξεπεράσουν, εάν πάρουν βαθμό ή βαθμούς κόντρα σε Κολωνία (εντός) και Μπάγερν Μονάχου (εκτός).

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη. Αρχικά, τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Άντον βρήκε δίχτυα για το 1-0 κι ο Σόμπιχ, έπειτα από προσπάθεια του Καραμάν που κατέληξε στο δοκάρι, «έγραψε» το 2-0 στο 60ο λεπτό, το οποίο έμεινε μέχρι τέλους.

Προτεινόμενα Άρθρα