Ξεμπρόστιασμα ΕΕΑ από Μαλάτο

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

“Το άρθρο 111, παράγραφος 3 του νόμου 3057 του 2002, δίνει κανονικά το δικαίωμα στον ΑΡΗ να παίξει χωρίς προβλήματα στην Β εθνική”

Ξεμπρόστιασμα στην κυριολεξία από τον Καθηγητή-Διδάκτωρα αθλητικού Δικαίου, Ανδρέα Μαλάτο για τις ΕΕΑ που μας την παρουσιάζουν και ως…σύμμαχο του ΑΡΗ, ενώ ορισμένα μέλη της προσπαθουν ξεκάθαρα να βάλουν τρικλοποδιές ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ 100% αίτημα των κίτρινων για σύσταση νέας ΠΑΕ.

Ο Ανδρέας Μαλάτος μιλώντας στον Κυριάκο Θωμαίδη με στοιχεία και όχι αοριστολογίες ή ερμηνείες εκθέτει την ΕΕΑ ή μάλλον συγκεκριμένα μέλη όπως η κα. Μαρούπα. Ο κ. Μαλάτος ήταν ξεκάθαρος σημειώνοντας ότι ο νόμος είναι με την πλευρά του ΑΡΗ και δεν μπορεί να καταλάβει πώς μέλη της ΕΕΑ επιμένουν πώς ο ΑΡΗΣ δεν μπορεί να παίξει στην Β εθνική αν δεν ολοκληρωθεί η εκκαθάριση: “ Δεν μπορώ να αντιληφθώ πώς λένε από την ΕΕΑ ότι ο ΑΡΗΣ δεν μπορεί να παίξει αν δεν ολοκληρώσει την εκκαθάριση. Αυτό που λένε είναι κόντρα στο νόμο. Ο νόμος επιτρέπει να παίξει η ομάδα χωρίς να έχει ολοκληρώσει την εκκαθάριση. Το αναφέρει το άρθρο 111, παράγραφος 3 του νόμου 3057 του 2002 (Επί Βενιζέλου). Είναι ξεκάθαρος ο νόμος και δεν μπορεί να…ερμηνεύεται διαφορετικά την μία φορά και αλλιώς την άλλη. Δεν γίνεται να λέει η ΕΕΑ έδωσα στον Πανσερραικό, αλλά τώρα δεν δίνω στον ΑΡΗ. Γιατί τότε ξεκάθαρα είναι υπόλογη. Δημιουργούν πρόβλημα εκ του μη όντος. Θα πρέπει να αντιληφθούν ότι δεν είναι σερίφης η ΕΕΑ να ερμηνεύει κατά το δοκούν. Ο νόμος είναι ξεκάθαρος και επιτρέπει στον ΑΡΗ να συστήσει νέα ΠΑΕ”.

Αυτά τα σημείωσε ο Καθηγητής Διδάκτωρ του Αθλητικού Δικαίου κ.Μαλάτος. Όχι το AllAboutARIS, κάποιος παράγοντας του ΑΡΗ ή οπαδός του ΑΡΗ. Και αυτή την φορά δεν έχει να κάνει με την ΕΠΟ όπως πέρσι. ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Κύριε Κοντονή πράξτε τα δέοντα γιατί ξεκάθαρα ορισμένοι παίζουν παιχνίδι στην πλάτη του ΑΡΗ και ενός ολόκληρου λαού. Κάποιοι μπορούν να συνεχίσουν να (υπο)στηρίζουν τα όσα λέει η (κάθε) Μαρούπα. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΟΥΠΑ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ;

Να ξέρουν όμως άπαντες ότι αυτή την φορά ο ΑΡΗΣ ως σύλλογος και ο κόσμος του δεν θα ανεχτούν καμία αδικία την στιγμή που αναμένεται η ομάδα να τερματίσει 25 πόντους πάνω από τον δεύτερο…

Προτεινόμενα Άρθρα