Τη μισή και κάτι παραπάνω…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το μαζικό ροτέισον που τελικά «βγήκε» στον 58χρονο τεχνικό του ΑΡΗ

Η μαθηματική άνοδος του ΑΡΗ ήταν δεδομένο ότι θα φέρει και ένα ροτέισον στην ενδεκάδα, στους τελευταίους αγώνες της σεζόν. 

Η πρόθεση του Νίκου Αναστόπουλου να… ανακατέψει την τράπουλα και να «τσεκάρει» κάπιους παίκτες, φάνηκε στους αγώνες με Εορδαϊκό και Καμπανιακό. Χωρίς αμφιβολία όμως, το ροτέισον που πραγματοποίησε στους δύο συγκεκριμένους αγώνες, ήταν το λιγότερο συντηρητικό σε σχέση με εκείνο απέναντι στο Κοκκινόχωμα.

Αν συγκρίνουμε την ενδεκάδα του αγώνα της Χαλάστρα με αυτήν της περασμένης Κυριακής, θα βρούμε ούτε μία ούτε δύο, αλλά έξι νέα πρόσωπα. Τζινάρ, Βουτσιάς, Μαζουλουξής, Ρόβας, Ντόγος και Κωνσταντινίδης ήταν οι αλλαγές στις οποίες προχώρησε ο «Αναστό», αλλάζοντας την ενδεκάδα κατά τα 6/11 σε σύγκριση με το ματς απέναντι στον Καμπανιακό.

Αν εξαιρεθεί ο… ενδεκαδάτος Ρόβας, τότε μιλάμε για πέντε παίκτες που φέτος δεν βρέθηκαν τις περισσότερες φορές στα βασικά πλάνα του «αλενατόρε». Αν σε αυτούς προσθέσουμε τους Μελισσά, Ν’ Λουντούλου και Κυβελίδη, που επίσης ξεκίνησαν βασικοί αλλά για δεύτερο σερί παιχνίδι και συνήθως δεν βρίσκονταν στο αρχικό σχήμα, τότε μιλάμε ουσιαστικά για οκτώ αλλαγές σε σχέση με τις βασικές επιλογές που έδειχνε να έχει ο Αναστόπουλος στην διάρκεια της σεζόν. 

Προτεινόμενα Άρθρα