Αυτοί μένουν ελεύθεροι (pics)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πάνω από 100 οι ελεύθεροι στην μεταγραφική αγορά το φετινό καλοκαίρι από την Σούπερ Λιγκ

Μέχρι να έρθει το καλοκαίρι και ο ΑΡΗΣ να μάθει ότι θα αγωνιστεί οριστικά στην Φούτμπολ Λιγκ την νέα σεζόν, η μεταγραφολογία ναι μεν θα υπάρχει αλλά θα βρίσκεται σε δεύτερο πλάνο.

Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι οι άνθρωποι της ομάδας δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια προεργασία ή ακόμα και σε επαφές με παίκτες. Εφόσον όμως όλα πάνε καλά και ο ΑΡΗΣ αγωνιστεί χωρίς απρόοπτα στην Φούτμπολ Λιγκ, το καλοκαίρι θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από μεταγραφικής απόψεως.

Εδώ και λίγους μήνες ο Νίκος Αναστόπουλος έχει ξεκινήσει το… ψάξιμο, κοιτώντας κυρίως περιπτώσεις παικτών που θα μείνουν ελεύθεροι. Και η αλήθεια είναι ότι είναι και λίγοι.

Συνολικά και όσον αφορά τους συλλόγους της Σούπερ Λιγκ, όπου έχει στραμμένη την προσοχή του ο ΑΡΗΣ, θα μείνουν ελεύθεροι 155 ποδοσφαιριστές. Αν βγάλουμε από αυτούς τις περιπτώσεις παικτών που ολοκληρώνονται οι δανεισμοί τους ή κάποιους που έχουν συμφωνήσει με άλλες ομάδες, τότε μιλάμε περίπου για έναν αριθμό 100 περιπτώσεων τουλάχιστον, που ενδεχομένως να απασχολήσουν τον ΑΡΗ.

Δείτε στην photogallery του AllAboutARIS τα ονόματα των παικτών που μένουν ελεύθεροι, όπως δημοσιεύτηκαν από την ιστοσελίδα pamesports.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα