Πρωτάθλημα η Λέστερ και θα φάει η μισή πόλη τζάμπα

από AllAboutARIS

Τρελαμένος ιδιοκτήτης ινδικού εστιατορίου στο Λέστερ υπόσχεται δωρεάν μερίδες σε κατόχους εισιτηρίων διαρκείας αν τελικά ο Κλαούντιο Ρανιέρι και οι παίκτες του κάνουν το θαύμα τους.

Συνολικά 1.000 μερίδες είναι διατεθειμένος να προσφέρει ο τρελαμένος ιδιοκτήτης στους τρελαμένους οπαδούς που μπορεί να… χορτάσουν από πανηγυρισμούς αν η Λέστερ πάρει το πρωτάθλημα στην Αγγλία, αλλά δεν θα θέλουν και κάτι να τσιμπήσουν μετά; Έτσι, λοιπόν, 1.000 τυχεροί θα δείξουν στον ιδιοκτήτη το διαρκείας τους κι αυτός θα κεράσει τίκα μασάλα, κοτόπουλο ταντούρι, ταμαρίντ με πιλάφι, πικάντικα σαμόσας και άλλα τέτοια παρόμοια και όλοι μαζί θα πιουν λάσι στην υγεία του Ρανιέρι, του Βάρντι και των υπολοίπων. 

Αυτό σημαίνει ότι ένας στους 23 κατόχους διαρκείας των «Αλεπούδων» θα απολαύσει το δωρεάν γεύμα. Δεν είναι και άσχημα. Φυσικά κανείς από αυτούς που δεν θα καταφέρουν να κερδίσουν ένα γεύμα δεν πρόκειται να δυσαρεστηθεί. Θα έχει κατακτήσει η Λέστερ τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ και θα σκάσουν επειδή δεν θα φάνε δωρεάν ινδικό; Ας μείνουν για μέρες νηστικοί!

Προτεινόμενα Άρθρα