Δεν το κουνάει από την κορυφή

από AllAboutARIS

Πέρασε εύκολα με από την έδρα της Χέρενφεν

Ο Αγιαξ νίκησε με σχετική άνεση 2-0 τη Χέρενφεν στο «Αμπελ Λένστρα», στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Eredivisie και «έπιασε» στην κορυφή την Αϊντχόφεν, μετά τη νίκη της τελευταίας την Τρίτη επί της Φίτεσε, με τις δυο ομάδες να διεκδικούν στα ίσα τον τίτλο μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Αντίθετα, οι «καρδούλες» έμειναν στο -6 από τις θέσεις που οδηγούν τα πλέι οφ για την έξοδο στο Europa League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Οι παίκτες τα Φρανκ Ντε Μπουρ ήταν σαφώς ανώτεροι και επικράτησαν χαλαρά με τα τέρματα του Μίλικ στο δεύτερο ημίχρονο.
Ισόπαλη 2-2 το Αλμελο με τη Χέρακλες ήρθε η Φέγενορντ, η οποία δεν κατάφερε να ξεφύγει στην τρίτη θέση και δεν άφησε τους γηπεδούχους να ανέβουν στην τέταρτη θέση και να αποκτήσουν πλεονέκτημα για τα πλέι οφ.

«Γκέλα» για την Ουτρέχτη που έχασε με 0 -2 εντός έδρας από την Ντε Γκράαφτσαπ και δεν κατάφερε να βρεθεί στην τέταρτη θέση, δίνοντας την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να ελπίζουν για την αποφυγή των πλέι άουτ τις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Μεγάλη νίκη για την Τσβόλε, η οποία νίκησε εντός έδρας 2-0 τη Ναϊμέγκεν και βρέθηκε στην έβδομη προνομιούχο θέση, αφήνοντας την αντίπαλό της στην όγδοη για ένα πόντο.

Άνετα νίκησε την Εξέλσιορ η Τβέντε εντός έδρας 2-0 και την άφησε στο +1 μόλις από τις θέσεις των πλέι άουτ.

Προτεινόμενα Άρθρα