Διάβολε, Μαρσιάλ! (vid)

από AllAboutARIS

Ενώ η απίστευτη ματσάρα στο «Γουέμπλεϊ» ανάμεσα σε Έβερτον και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν… στο τσακ της παράτασης, ο Γάλλος, με πανέμορφο πλασέ δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, έγραψε το 2-1 και έστειλε τους «κόκκινους διάβολους» στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

Ο 20χρονος, μάλιστα, «σέρβιρε» στον Φελαϊνί για το 1-0 (34’), και είναι, αναμφίβολα, ο μεγάλος πρωταγωνιστής του πρώτου ημιτελικού του FA Cup, μαζί με τον Ντε Χέα, που απέκρουσε πέναλτι του Λουκάκου στο 57’, ενώ, γενικά… κατέβασε ΞΑΝΑ ρολά! Τα «ζαχαρωτά» κατάφεραν, τελικά, να τον νικήσουν, αλλά με τη… βοήθεια του Σμόλινγκ, ο οποίος έκανε το 1-1 με αυτογκόλ στο 75’, για να έρθει το λυτρωτικό γκολ του Μαρσιάλ στα… χασομέρια, έπειτα από ένα τρομερό τελευταίο τέταρτο, με την μπάλα να πηγαίνει συνέχεια πάνω-κάτω και να χάνονται ευκαιρίες εκατέρωθεν!

Η ομάδα του… ανακουφισμένου Λουίς Φαν Χάαλ θα μάθει τον αντίπαλό της το απόγευμα της Κυριακής, καθώς στις 18:00 γίνεται ο άλλος ημιτελικός, ανάμεσα σε Κρίσταλ Πάλας και Γουότφορντ. Ο τελικός θα γίνει στις 21 Μαΐου και θα είναι ο 19ος για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έφτασε την Άρσεναλ, ενώ αν σηκώσει την κούπα θα την ισοφαρίσει και στις κατακτήσεις, με 12, στον αρχαιότερο ποδοσφαιρικό θεσμό.

Προτεινόμενα Άρθρα