Το βάρος μεσοαμυντικά…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στα χαφ και στη θέση του αριστερού μπακ το μεγαλύτερο βάρος του «Αναστό»

Αν βγάλουμε από το… κάδρο την χθεσινή ισοπαλία του ΑΡΗ στον Φιλώτα, το παιχνίδι με την ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας αποτέλεσε μία ακόμη ευκαιρία για δοκιμές από πλευράς Αναστόπουλου. 

Σε σύγκριση με τον αγώνα απέναντι στο Κοκκινόχωμα, ο τεχνικός του ΑΡΗ άλλαξε τα 9/11 του αρχικού σχήματος, παρατάσσοντας ένα σχήμα κυρίως με βασικούς παίκτες στους οποίους στηρίχθηκε επί το πλείστον φέτος. 

Τώρα όσον αφορά τις θέσεις που ήταν εμφανής η διάθεση για «πειράματα» από πλευράς «Αναστό», αυτές ήταν στα χαφ και το αριστερό άκρο της άμυνας. Συγκεκριμένα, ο 58χρονος τεχνικός ξεκίνησε τον Γεωργιάδη στο αριστερό άκρο της άμυνας και τον Τσουμάνη στα χαφ, ως παρτενέρ του Καλογέρη. Στο δεύτερο ημίχρονο και με την είσοδο του Τάτου, ο Τσουμάνης οπισθοχώρησε στην φυσική του θέση όχι όμως και ο Γεωργιάδης, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε ως αμυντικό χαφ και σε ρόλο «εξαριού». Σαφώς φυσικά το τελικό αποτέλεσμα δεν άφησε ικανοποιημένο τον Αναστόπουλο, με τις χθεσινές δοκιμές όμως να μην αποτελούν δικαιολογία για την κάκιστη εικόνα της ομάδας.

Προτεινόμενα Άρθρα