«Δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα με τον Ρονάλντο»

από AllAboutARIS

«Θέλουμε πάντα να κερδίζουμε»

Ουδέποτε υπήρξε κόντρα ανάμεσα στον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Γκάρεθ Μπέιλ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ουαλός εξτρέμ στους «Times» εν όψει της επίσκεψης της Ρεάλ Μαδρίτης στο Μάντσεστερ για το παιχνίδι με τη Σίτι για την ημιτελική φασή του Champions League.

Ο διεθνής άσος μίλησε για τη συνεργασία του με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικός και τόνισε πως σε κάποιες στιγμές που έχει φανεί ο ένας ενοχλημένος από τον άλλο ήταν στην ένταση των αγώνων.

«Ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα μεταξύ μας. Ίσα – ίσα που από την πρώτη στιγμή, ο Κριστιάνο επειδή ξέρει αγγλικά με είχε βοηθήσει να προσαρμοστώ. Δεν έχει τεθεί ποτέ αρνητικό ζήτημα για τη συνεργασία μας.

Ακόμα κι αυτό που μπορεί να βλέπετε εσείς απ’ έξω, όταν γίνεται μια λάθος επιλογή σε κάποια φάση ενός παιχνιδιού, δεν είναι κάτι… Ο Κριστιάνο είναι παθιασμένος κάθε στιγμή που βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο και θέλει πάντοτε να κερδίζει» τόνισε ο Μπέιλ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι στην Αγγλία:

«Έχουν παίκτες ποιότητας όπως είναι οι Ντε Μπρόινε, Σίλβα και Αγουέρο… Δεν θα βρίσκονταν στα ημιτελικά αν δεν είχαν καλή ομάδα κι αν δεν το άξιζαν. Εμείς είμαστε έτοιμοι και ξέρουμε πόσο δυνατή ομάδα είμαστε και τι είμαστε ικανοί να πετύχουμε. Μακάρι να τους δημιουργήσουμε εμείς περισσότερα προβλήματα απ’ ότι θα προκαλέσουν εκείνοι σ’ εμάς».

Προτεινόμενα Άρθρα