Στο τραπέζι ΓΣ και μετοχικό κεφάλαιο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Μάιος μπήκε και μαζί του αρχίζουν να δρομολογούνται οι απαραίτητες ενέργειες από τον Ερασιτέχνη, σχετικά με τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν το επόμενο διάστημα.

Στο επίκεντρο φυσικά βρίσκεται η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη, η οποία θα σηματοδοτήσει και την αρχή για την μετάβαση στην επόμενη ημέρα της ομάδας. 

Στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο, αυτό που αποφασίστηκε είναι η ΓΣ να πραγματοποιηθεί τις τελευταίες ημέρες του Μαΐου, με πιθανή ημερομηνία την 30η του μήνα. Βάσει καταστατικού άλλωστε, η τακτική ΓΣ για να είναι σύννομη, μπορεί να γίνει μόνο το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου. Τότε που θα αποφασιστεί δηλαδή και το ύψος του νέου μετοχικού κεφαλαίου. 

Στο χθεσινό ΔΣ έγινε και μία κουβέντα σχετικά με το Νέο Μετοχικό Κεφάλαιο της εταιρίας που θα ιδρυθεί. Οι άνθρωποι του ΑΣ προσανατολίζονται αρχικά στα 1,5-2 εκατ. ευρώ όσον αφορά την δική τους πρόταση. Αυτά τα χρήματα θα πρέπει να καταβληθούν σε μετρητά από τον όποιο ενδιαφερόμενο και όχι με συμψηφισμούς των χρημάτων που έχουν βάλει στην Γ’ Εθνική πχ. ο Καρυπίδης ή ο Κάλας που αποτέλεσε πέρυσι τον έφορο της ομάδας. Τα χρήματα που μπήκαν φέτος εφόσον αναλάβει ο Καρυπίδης, θα μπορέσει να τα μετοχοποιήσει στην πρώτη ΑΜΚ. 

Προτεινόμενα Άρθρα