Με Τάτο η αποστολή!

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Απόντες οι Μελισσάς, Ντόγος, Μπαϊμάκης, Παυλίδης, Ιακωβίδης

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για το Κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στην Δόξα Δράμας  στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Ο Ανδρέας Τάτος συμμετείχε συντηρητικά στο σημερινό πρόγραμμα και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο Κυριακάτικο παιχνίδι παραμένει ανοιχτό.

Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, ακούει στο όνομα, Πασχάλης Μελισσάς, Ο έμπειρος αμυντικός, ταλαιπωρείται τις δύο τελευταίες μέρες από μία ίωση και για προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής, προκειμένου να αναρρώσει πλήρως.

Από το Κυριακάτικο παιχνίδι θα απουσιάζει και ο Στέφανος Ντόγος που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας, Νίκος Αναστόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή, που αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:

Τζινάρ, Σιδεράκης, Σαμαράς, Ιντζίδης, Τσουμάνης, Γεωργιάδης, Μαζουλουξής, Σαμαρόπουλος, Ρόβας, Καζναφέρης, Τάτος, Ντούνης, Καλογέρης, Βουτσιάς, Κυβελίδης, Καπνίδης, Πόι, Κόκε, Ν’Λουντούλου, Κωνσταντινίδης

 

Προτεινόμενα Άρθρα