Πρώτη προπόνηση για τον Καμερουνέζο υπό τις οδηγίες του Νίκου Αναστόπουλου

Επέστρεψε και «τσεκάρει» Σαμάντ

Πρώτη προπόνηση για τον Καμερουνέζο υπό τις οδηγίες του Νίκου Αναστόπουλου

Αρχίζει η προετοιμασία της ομάδας για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς με το Σουφλί

Η προετοιμασία του ΑΡΗ για τον αγώνα με τον Εβρο Σουφλίου αρχίζει. Παράλληλα όμως με αυτήν, θα… τρέξει και η δοκιμή του Μαχαμαντού Σαμάντ.

Ο Νίκος Αναστόπουλος επέστρεψε χθες από την Αθήνα και θα έχει μία πρώτη γνωριμία με τον Καμερουνέζο μεσοεπιθετικό, o οποίος πήρε μία πρώτη γεύση χθες από την ομάδα καθώς προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Σκέντζου. Ο «Αναστό» θα τον «τσεκάρει» σίγουρα μέχρι το Σάββατο -ενδεχομένως και την άλλη εβδομάδα αν κριθεί απαραίτητο- και αναλόγως με τα όσα του δείξει ο Σαμάντ στις προπονήσεις, θα αποφασίσει για την παρουσία του ή όχι στο ρόστερ της νέας αγωνστικής περιόδου.

Δεν το χάνουν
Προηγούμενο άρθρο Δεν το χάνουν
Επόμενο άρθρο Επέστρεψε και «τσεκάρει» Σαμάντ
Επέστρεψε και «τσεκάρει» Σαμάντ

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News