Κόντρα Τεννέ-Βοσνιάδη

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αρχίζει μία κόντρα που φαίνεται ότι θα τραβήξει για καιρό

Την… σπόντα του για τον Μπάμπη Τεννέ πέταξε ο Αλέκος Βοσνιάδης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη και άρχισε μία κόντρα που φαίνεται ότι θα έχει αρκετά επεισόδια. 

Ο τεχνικός της Κέρκυρας είπε συγκεκριμένα ότι ο πρώην προπονητής του ΑΡΗ… δεν ξέρει να μετράει, αναφερόμενος στο ματς με τον Πανελευσινιακό που ο Απόλλων Σμύρνης χρησιμοποίησε παραπάνω ξένους παίκτες. Φυσικά η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τον Τεννέ, ο οποίος άφησε τις δικές του… σπόντες για τον Βοσνιάδη.

«Δεν απαξίωσα καμία προσπάθεια και κανέναν ποδοσφαιριστή. Είπα αυτό που νομίζω ότι ξέρουν όλοι στο χώρο, ότι η Κέρκυρα και η ΑΕΛ είχαν δύο καλές διοικήσεις που εξασφάλισαν την ευνοϊκή μεταχείριση των διαιτητών, κάτι πολύ σημαντικό στο πρωτάθλημα. Δεν κατάλαβα γιατί θίχτηκε ο συνάδελφος. Εάν πιστεύει ότι έχει το μεγαλύτερο μερίδιο στην άνοδο της Κέρκυρας, η διοίκηση φαντάζομαι ότι θα κάνει το παν να τον κρατήσει, κάτι που τού το εύχομαι.

Όσο για το μέτρημα, επειδή ακριβώς δεν ξέρω να μετράω, θέλω να με πληροφορήσει πόσες συμμετοχές έχει ακριβώς στη Super League;», ήταν η γραπτή δήλωση του Τεννέ. 

Προτεινόμενα Άρθρα