«Δεν έχω ιδέα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δήλωσε ότι δεν γνωρίζει κάτι για συνεργασία του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ότι θα υπογράψει με τη νέα ομάδα του στις 30 Ιουνίου.

Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Διότι, η συνεργασία του Πορτογάλου τεχνικού με τους «κόκκινους διαβόλους» έχει εξελιχθεί σε σίριαλ τους τελευταίους μήνες και ουδείς πια μπορεί να πει με βεβαιότητα ποια θα είναι η κατάληξη. Θα πάει στο «Ολντ Τράφορντ»; Δεν θα πάει; Κι αν δεν πάει εκεί, που θα πάει ο Μουρίνιο;

Όλα έδειχναν ότι ο πρώην τεχνικό της Τσέλσι έχει συμφωνήσει προφορικά με τη Γιουνάιτεντ, ωστόσο η καθυστέρηση των επίσημων ανακοινώσεων δημιούργησε πολλές αμφιβολίες για το αν θα είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Λουίς φαν Χάαλ. Φτάσαμε, μάλιστα, σε σημείο να αμφισβητείται ακόμα και η αποχώρηση του Ολλανδού προπονητή, καθώς δεν αποκλείεται να μείνει αν καταφέρει να… σώσει τη σεζόν με την κατάκτηση του κυπέλλου. 

«Δεν έχω ιδέα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν ξέρω κάτι γι’ αυτό το θέμα. Πιστεύω ότι στις 30 Ιουνίου θα υπογράψω κάπου και την 1η Ιουλίου θα αρχίσω δουλειά. Αυτό, βέβαια, σημαίνει ότι μέχρι τότε θα έχω κάνει την απαραίτητη προεργασία για την προετοιμασία και την επόμενη σεζόν» είπε ο Μουρίνιο κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Μεξικό.

Προτεινόμενα Άρθρα