Φιλική νίκη με τα βλέμματα στον Σαμάντ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Για 55′ λεπτά αγωνίστηκε ο 21χρονος εξτρέμ της Μαρσέιγ

Φιλική νίκη με 3-1 πήρε ο ΑΡΗΣ στο σημερινό τεστ με τον Εθνικό Αγιονερίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον Μοχαμαντού Σαμάντ. 

Ο 21χρονος εξτρέμ αγωνίστηε συνολικά για 55 λεπτά, χωρίς όμως να αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις, ούτε από την άλλη βέβαια να είναι αρνητικός. 

Το σκορ άνοιξε στο 9′ ο Κωνσταντινίδης με σοτ εντός περιοχής και μετά την απόκορυση του Γιώτα σε σουτ του Κυβελίδης. Ο τελευταίος στο 22′, αφού έκλεψε την μπάλα, μπήκε από τα δεξιά μέσα στην περιοχή και σκόραρε το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων. Στο 45′ το Αγιονέρι μείωσε με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτ του Στεφανίδη, ο οποίος ανατράπηκε από τον Τζινάρ. Ο Ν’ Λουντούλου στο 59′ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Για τον ΑΡΗ ξεκίνησαν οι: Σιδεράκης, Βουτσιάς, Τσουμάνης, Μελισσάς, Μαζουλουξής, Τάτος, Καζναφέρης, Ντούνης, Κυβελίδης, Κωνσταντινίδης, Σαμάντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν επίσης οι:  Τζινάρ, Ιακωβίδης, Ιντζίδης, Σαμαρόπουλος, Ν’ Λουντούλου, Καλογέρης, Κόκε, Ρόβας, Καπνίδης, Πόι, Ανδρεάκος και Μπουλγκουρίδης.

Προτεινόμενα Άρθρα