Το… report του Σαμάντ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Φανερώς αγχωμένος ο Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός, ο οποίος σίγουρα δεν έδειξε αυτά που ήθελε

Ο Μοχαμαντού Σαμάντ ήταν το κεντρικό πρόσωπο για τον ΑΡΗ στην φιλική αναμέτρηση με τον Εθνικό Αγιονερίου. Και όχι άδικα βέβαια…

Ο Νίκος Αναστόπουλος ζήτησε να γίνει το χθεσινό παιχνίδι, κυρίως για να δει τον Καμερουνέζο εξτρέμ εν δράσει και πως ανταποκρίνεται στις συνθήκες ενός αγώνα, έστω και φιλικού. Φυσικά από ένα και μόνο παιχνίδι δεν μπορούν να βγουν ολοκληρωμένα συμπεράσματα για έναν παίκτη, σίγουρα όμως ο Αναστόπουλος και όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο, έχουν μία πρώτη εικόνα για τον μεσοεπιθετικό της Μαρσέιγ. 

Στο πρώτο ημίχρονο, ο «Αναστό» χρησιμοποίησε τον Σαμάντ στην αριστερή πτέρυγα, όπου η αλήθεια είναι ότι δεν φάνηκε αρκετά αφού δεν πήρε πολλές μπαλιές. Προσπάθησε να πατήσει περιοχή όποτε το ευνοούσαν οι συνθήκες και στο 28′ κατέγραψε μία καλήευκαρία, με τον Γιώτα να διώχνει δύσκολα το σουτ που επιχείρησε μέσα από το… κουτί. 

Στο δεύτερο 35λεπτο ο Σαμάντ μετατοπίστηκε στην δεξιά πτέρυγα, απ’ όπου και παιζόταν κυρίως το παιχνίδι του ΑΡΗ Παρόλα αυτά και με εξαίρεση ορισμένες ενέργειες που επιχείρησε, στην επανάληψη παρουσιάστηκε αρκετά στατικός και χωρίς κίνηση στον χώρο, με αποτέλεσμα να μην δείξει αρκετά και κυρίως την ταχύτητα που τον χαρακτηρίζει στο παιχνίδι του και την ικανότητα του στο ένας εναντίον ενός. 

Σαφώς και για τον Καμερουνέζου υπάρχουν κάποια ελαφρυντικά. Οπως για παράδειγμα ότι βρίσκεται μόλις τρεις ημέρες στην Θεσσαλονίκη και στην ουσία έχει κάνει μόλις μία προπόνηση με την ομάδα. Συν ότι αντιλήφθηκε ότι όλα τα βλέμματα ήταν πάνω του και έτσι υπήρχε ένα δεδομένο άγχος. Αυτό σίγουρα το αντιλαμβάνεται ο Αναστόπουλος, ο οποίος λογκά θα τον «τσεκάρει» για λίγες ημέρες ακόμα και εν συνεχεία θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

Προτεινόμενα Άρθρα