Νέα συνάντηση για το μεταγραφικό

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στην τελική ευθεία ο μεταγραφικός σχεδιασμός

Ακόμη μία συνάντηση μεταγραφικού περιεχομένου πραγματοποίησαν το βράδυ της Παρασκευής Θεόδωρος Καρυπίδης και Νίκος Αναστόπουλος. 

Ο υπεύθυνος της ομάδας και ο 58χρονος τεχνικός συζήτησαν για περίπου δύο ώρες, με την κουβέντα τους να κινείται γύρω από την στελέχωση του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σε σχέση με άλλες φορές, χθες έγινε μία πιο λεπτομέρης κουβέντα και με συγκεκριμένα ονόματα παικτών που θέλει να φέρει ο «Αναστό» στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο προπονητής του ΑΡΗ επιθυμεί την απόκτηση 7-10 παικτών, έχοντας στην λίστα του περιπτώσεις κυρίως Ελλήνων ποδοσφαιριστών αλλά και κάποια ονόματα από το εξωτερικό. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό, που αναμένεται να επιτρέψει στον Καρυπίδη να ανακοινώσει ενδεχομένως και κάποια ονόματα παικτών, στην επερχόμενη Γενική Συνέλευση της 30ης Μαΐου. 

Βέβαια για να έχουν ουσία όλα τα παραπάνω και ο ΑΡΗΣ να μπορέσει να κινθεί απρόσκοπτα για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς, θα πρέπει πρώτα να γίνουν πράξεις οι εξωαγωνιστικές δεσμεύσεις των ανθρώπων της ομάδας, για την ομάλη μετάβαση της στην Φούτμπολ Λιγκ.

Προτεινόμενα Άρθρα