Η επιθυμία για Μάντζιο, ο «αλμυρός» Μαρκόφσκι και ο θετικός Ναζλίδης

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ιδιαίτερη βάση δίνει ο Αναστόπουλος στην θέση του επιθετικού

Ο ΑΡΗΣ βρίσκεται εν αναμονή των εξωαγωνιστικών εξελίξεων με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, αυτές όμως δεν εμποδίζουν τον Νίκο Αναστόπουλο να προχωράει τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς. 

Ο 58χρονος τεχνικός έχει στρέψει την προσοχή του κυρίως στην ελληνική αγορά και με προτεραιότητα την απόκτηση μίας αξιόπιστης λύσης για την γραμμή κρούσης της ομάδας. Εκεί όπου για την ώρα υπάρχουν ονόματα, αλλά όχι κάτι οριστικό.

Διακαής πόθος του «αλενατόρε» είναι ο Βαγγέλης Μάντζιος. Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν και τρέφουν μεγάλη εκτίμηση ο ένας για τον άλλον. Πέραν όμως του υψηλού κασέ του, ο άλλοτε φορ του Παναθηναϊκού έχει ως προτεραιότητα την Σούπερ Λιγκ και σε πρώτη φάση θα περιμένει κάτι από εκεί. 

Στην λίστα του Αναστόπουλου βρίσκεται και ο Μαρκόφσκι. O 29χρόνος Σέρβος, με θητεία μεταξύ άλλων σε Κέρκυρα, Δράμα και Ξάνθη, φέτος αγωνίστηκε σε 28 αγώνες πρωταθλήματος με τον Παιατωλικό, έχοντας 8 γκολ. Εφόσον μείνει ελεύθερος, μπορεί να αποτελέσει μία καλή επιλογή για την κορυφή της επίθεσης, το κασέ του όμως για την ώρα κρίνεται «αλμυρό». 

Πιο εύκολη μοιάζει από την άλλη η περίπτωση του Θωμά Ναζλίδη. Ο 28χρονος Θεσσαλονικιός φορ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Βέροια και είναι θετικός στην προοπτική του ΑΡΗ της Φούτμπολ Λιγκ, με την περίπτωση του να βρίσκεται επίσης στην λίστα του Αναστόπουλου.

Βεβαια δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο ΑΡΗΣ να μην προχωρήσει με καμία από τις παραπάνω περιπτώσεις. Είτε λόγω διαφορών με τον κάθε παίκτη είτε γιαί μπορεί να πέσει μέσα στο επόμενο διάστημα κάποιο άλλο όνομα στο τραπέζι. Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε  την… αλλεργία του Αναστόπουλου στην δημοσιοποίηση ονομάτων. Κάτι που μπορεί να ωθήσει τον τεχνικό του ΑΡΗ στην ακύρωση μίας μεταγραφής ή ακόμα και συζητήσεων, όπως αποδεικνύουν και πρόσφατα παραδείγματα.

Προτεινόμενα Άρθρα