Αποφασίζουν άμεσα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στο προσκήνιο αυτή τη στιγμή Γκρότσλιν και Ροκαπονέρα, χωρίς όμως να αποκλείεται και κάποια άλλη περίπτωση

Την έκθεση του για τα αθλητικά κέντρα που επισκέφθηκε τις τελευταίες ημέρες παρέδωσε χθες ο Ανδρέας Σκέντζος στον Νίκο Αναστόπουλο. 

Ο προπονητής του ΑΡΗ ενημερώθηκε πλήρως από τον άμεση συνεργάτη του για τις προπονητικές εγκαταστάσεις που «τσέκαρε» στο εξωτερικό. Με το Γκρότσλιν και τον Ροκαπονέρα φυσικά να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας αυτή τη στιγμή, αφού ήταν και εκείνα που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ο Σκέντζος ανέλυσε στον «Αναστό» τα συν και τα πλην του καθενός από δύο αυτά αθλητικά κέντρα. Π.χ. η τοποθεσία, οι εγκαταστάσεις και γενικότερα οι παροχές που μπορεί να προσφέρει το καθένα στην ομάδα. Βάσει στοιχείων πάντως, πιο ολοκληρωμένο μοιάζει να είναι το… πακέτο της Πολωνίας, αφού το Γκρότσλιν μεταξύ άλλων διαθέτει τρία γήπεδα ενώ το Ροκαπονέρα μόλις ένα.

Σημαντικός παράγοντας επίσης είναι εκείνος της τοποθεσίας. Το Ροκαπονέρα θεωρείται αρκετά απομονωμένο (περίπου δύο ώρες από την Ρώμη). Αντίθετα το Γκρότσλιν είναι 40 λεπτά έξω από το Πόζναν και υπάρχουν περισσότερες επιλογές για φιλικά παιχνίδια, με την ομάδα μάλιστα να μην χρειάζεται να διανύει μεγάλες αποστάσεις για να δώσει ένα ματς. Σε αντίθεση δηλαδή με την Ιταλία. 

Ο Αναστόπουλος θα μελετήσει τις δύο αυτές επιλογές, χωρίς βέβαια να αποκλείει οποιαδήποτε άλλη ενδιαφέρουσα περίπτωση προκύψει και διαθέτει το «πακέτο» που ψάχνει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι αποφάσεις για την καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας θα παρθούν άμεσα, αφού ο χρόνος πιέζει και στον ΑΡΗ δεν θέλουν να χάσουν τις διαθέσιμες ημερομηνίες.

Προτεινόμενα Άρθρα