Παρί για Ιγκουαΐν

από AllAboutARIS

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν θα κατοικεί, από την νέα περίοδο, στο Παρίσι, με τους διοικούντες της Παρί Σεν Ζερμέν να έχουν βγει στο… ψάξιμο για τον παίκτη ο οποίος θα μπορέσει να… φορέσει τα παπούτσια που αφήνει πίσω του ο μεγάλος Σουηδός.

Όπως υποστηρίζει δημοσίευμα της «Le Parisien», οι νταμπλούχοι Γαλλίας έχουν ήδη προσεγγίσει τον ατζέντη του Γκονζάλο Ιγκουαΐν, για να συζητήσουν το ενδεχόμενο μετακίνησης του Αργεντινού, από την Ιταλία στο Παρίσι. Μάλιστα, ο Γαλλικός Τύπος το πάει ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας πως ο Νικόλα Ιγκουαΐν (μάνατζερ και αδελφός του άσου της Νάπολι), βρέθηκε στην Γαλλική πρωτεύουσα και συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Παρί.

Ο Αργεντινός θεωρεί πως έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του στην Νάπολι, παρά την έξοδο της ομάδας στο Champions League, με το όνομα του να έχει συζητηθεί έντονα για την Τσέλσι. Πλέον, όμως, η θέση που αφήνει πίσω του ο «Ίμπρα» (και φυσικά το… συμβόλαιο του), είναι σημαντικό κίνητρο για τον Ιγκουαΐν, ο οποίος, αν τελικά φορέσει την φανέλα των νταμπλούχων Γαλλίας, θα συναντήσει έναν παίκτη που και αυτός έχει φορέσει κατά το παρελθόν την φανέλα της Νάπολι, τον Έντισον Καβάνι.

Προτεινόμενα Άρθρα