Πληρώθηκε… για να περιμένει!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η στιγμή της επίσημης ανακοίνωσης της συνεργασίας ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Ζοσέ Μουρίνιο, μπορεί να καθυστέρησε λίγο αλλά, φαίνεται πως πλησιάζει.

Μην νομίζετε όμως πως όλος αυτός ο καιρός της αναμονής, δεν ήταν επικερδής για τον “Special One”. Αντιθέτως, σύμφωνα τουλάχιστον με την Daily Mail, ο Πορτογάλος τεχνικός έλαβε 5 εκατ. ευρώ για να περιμένει και να μην μιλάει με καμία άλλη ομάδα, μέχρι οι «Κόκκινοι Διάβολοι» να αποφασίσουν τι θα κάνουν με τον Λουίς Φαν Χάαλ.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως η διοίκηση της Μάντσεστερ Γ. έχει έτοιμο 5ετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 100 εκατ. ευρώ για τον 53χρονο προπονητή. Κι ενώ οι δύο πλευρές τα βρήκαν στα χρήματα, υπήρχε ένας όρος για τον οποίο Μουρίνιο ήταν ανένδοτος και αυτός δεν ήταν άλλος από την «ρήτρα συμπεριφοράς».

Θυμίζουμε ότι κατά την διάρκεια της προηγούμενης θητείας του στην Τσέλσι, ο ιδιόρρυθμος τεχνικός τιμωρήθηκε με 300,000 ευρώ πρόστιμο, 2 αποβολές και 2 αγωνιστικές εκτός πάγκου, γεγονότα που θα ήθελαν οι της Γιουνάιτεντ να αποφύγουν…

Πηγή: sport-fm.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα