Νέο ξεμπρόστιασμα της ΕΕΑ και παραδοχή δικαίωσης για ΑΡΗ!!!

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Αλλεπάλληλα είναι τα χτυπήματα στην αυθαιρεσία και τον "ετσιθελικό" τρόπο με τον οποίο προσπάθησαν ορισμένοι να μπλοκάρουν τον ΑΡΗ- Παραδοχή από Αρκούδη: "Λάβαμε έγγραφό από τον κ. Μασγανά που σημειώνει ότι μπορεί να συσταθεί ΠΑΕ χωρίς να έχει ολοκληρώσει την εκκαθάριση"

Απίστευτα πράγματα προκύπτουν από την αυθαίρετη 100%… ερμηνεία της ΕΕΑ και την εισήγηση της κας Μαρούπα που εδώ και περίπου 3 μήνες έχει τρελάνει τον κόσμο του ΑΡΗ.
Μετά το…ξεμπρόστιασμα από το ΓΕΜΗ και την έκθεση 50 σελίδων προς τον Σταύρο Κοντονή που εκθέτει την ΕΕΑ, έρχεται να προστεθεί μία ακόμα. Μάλιστα αυτή είναι ακόμα πιο ξεκάθαρη καθώς όπως ομολόγησε το μέλος της ΕΕΑ κ. Αρκούδης η ΕΕΑ έλαβε επιστολή από τον Γενικό Διευθυντη της διεύθυνσης Εμπορίου κ. Σωτήρη Μασγανά που τους σημειώνει με κάθε μέσο και τρόπο ΟΤΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΝΟΜΟ (και όχι αυθαίρετες ερμηνείες της Μαρούπα) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ ΝΕΑ ΠΑΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ Η ΠΑΛΙΑ! Πάρα πολύ απλά δηλαδή πετάει στον κάλαο των αχρήστων τις ασυναρτησίες που ακούμε όλο αυτό το διάστημα (ότι πρέπει να τελειώσει η εκκαθάριση για να πάρει άδεια ο ΑΡΗΣ) και ανοίγει ξεκάθαρα τον δρόμο της δικαίωσης. Και αυτό αποτελεί τοποθέτηση του κ. Αρκούδη, όχι εικασίες ή απλά πληροφορίες…

Είναι ξεκάθαρο ότι την Πέμπτη που θα συνεδριάσει η ΕΕΑ θα πρέπει επιτέλους να αλλάξει ρότα και να αποφασίσει με βάση τους νόμους και όχι αυτά που πιστεύει ή προτείνει η Μαρούπα που μάλιστα στην Θεσσαλονίκη μας την παρουσιάζαν ορισμένοι και ως αυτή που θα έβαζε πλάτη για τον ΑΡΗ. 

Είναι ξεκάθαρο ότι, είτε η ΕΕΑ θα αλλάξει πλεύση, είτε πολύ απλά θα την αγνοήσει το ΓΕΜΗ, ενώ μην ξεχνάτε και την άλλη παράμετρο. Η τελική απόφαση ανήκει στην ΕΠΟ. Που σε κάθε περίπτωση μπορεί να πάρει τις αποφάσεις της χωρίς να υπλογίζει το τι σκέφτεται και λέει η κάθε Μαρούπα…

Φυσικά ο ΑΡΗΣ και ο κ. Καρυπίδης οφείλουν να τελειώσουν την υπόθεση. Να φτάσουν ως το τέλος και να σιγουρέψουν τα αυτονόητα.

Προτεινόμενα Άρθρα