Τελικές «ζυμώσεις»…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μέχρι το ΔΣ της 27ης του μήνα, θα παρθούν και οι τελικές αποφάσεις για τα ζητήματα που εκκρεμούν

Η αντίστροφη μέτρηση για την Γενική Συνέλευση της 30ης Μαΐου έχει ξεκινήσει στον Ερασιτέχνη, όπου οι προετοιμασίες βρίσκονται στην τελική τους ευθεία. 

Στο ΔΣ που είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Παρασκευή, θα παρθούν και οι τελικές αποφάσεις για τα ζητήματα που εκκρεμούν, μεγαλύτερης ή μικρότερης σημασίας. 

Αρχικά, τα μέλη του ΔΣ αναμένεται να αποφασίσουν οριστικά για το ύψος του νέου μετοχικού κεφαλαίου που θα προτείνουν ενώπιον του Σώματος, με τις πληροφορίες να λένε ότι θα αγγίξει περίπου τα 2 εκατ. ευρώ. 

Ενα ακόμη θέμα στην ατζέντα που υπάρχει είναι σχετικά με τα μέλη. Οσοι εγγραφούν ή ανανεώσουν την συνδρομή τους μέχρι μεθαύριο, θα έχουν δικαίωμα ψήφου. Ολοι οι υπόλοιποι θα διαγραφούν από τα μητρώα, αφού το μετοχικό κεφάλαιο πρέπει να ψηφιστεί από το 51% των μελών του συλλόγου.

Ιδιαίτερης σημασίας αναμένεται να είναι και η απόφαση σχετικά με τον πρόεδρο της ΓΣ. Στον ΑΣ ψάχνούν ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής που έχει τις γνώσεις και την ικανότητα να συντονίσειι μία γενική συνέλευση. Οχι μόνο σε στιγμές ηρεμίας αλλά και όταν ανέβουν οι τόνοι. Ευχόμενοι φυσικά να μην χρειαστεί να γίνει κάτι τέτοιο και η όλη διαδικασία να κυλήσει ομαλά. 

Προτεινόμενα Άρθρα