Η… πρώτη της επιτροπής

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σε πρώτο πλάνο το άνοιγμα του λογαριασμού και η πρόσκληση στα μέλη του ΑΣ

Την πρώτη τους συνάντηση θα πραγματοποιήσουν σήμερα τα μέλη της πενταμελούς επιτροπής, η οποία φέρει πλέον και την ευθύνη για την σύσταση της νέας ΠΑΕ.

Η επιτροπή αυτή, που ορίστηκε από το Σώμα της τελευταίας ΓΣ, παίρνει την σκυτάλη από τον Ερασιτέχνη και ως προσωρινή διοίκηση της νέας εταιρίας και είναι εκείνη που θα δρομολογήσει τις εξελίξεις του μήνα που ξεκινάει σήμερα. 

Η αρχική πρόθεση ήταν η συνάντηση να πραγματοποιηθεί χθες, δεν κατέστη όμως δυνατό λόγω της απουσίας του Παναγιώτη Μαστροθύμιου στο εξωτερικό. Για αυτό και μετατέθηκε για σήμερα το απόγευμα. 

Με την σημερινή πρώτη γνωριμία που θα υπάρξει, τα μέλη της επιτροπής θα βάλουν στο τραπέζι τις υποχρεώσεις τους μέσα στο επόμενο διάστημα και θα κάνούν έναν καταμερισμό ευθυνών, θέτοντας ένα χρονοδιάγραμμα που θα πρέπει να τηρηθεί ευλαβικά και άμεσα, από την στιγμή που ο χρόνος ήδη πιέζει τον ΑΡΗ.

Αφού διευθετηθεί το θέμα του καταστατικού που είναι λίγο-πολύ τυπικό, θα κινηθούν οι διαδικασίες που απαιτούνται για το άνοιγμα του λογαριασμού που αφορά το νέο μετοχικό κεφάλαιο. Μία διαδικασία που αναμένεται να κρατήσει 7-10 μέρες, ώστε το αργότερο μέχρι τα μέσα Ιούνη να υπάρξει η πρόσκληση προς τα ενδιαφερόμενα μέλη του ΑΣ -όπως ο Καρυπίδης- και να ξεκινήσει η κατάθεση των χρημάτων.

Προτεινόμενα Άρθρα