Κάθε… δεύτερη αρχή και δύσκολη

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ξεκαθαρίζει και το δικό του μέλλον μέσα στην επόμενη εβδομάδα, όταν ανακοινώσει τις αποφάσεις του ο Αναστόπουλος

Ο Σέρχιο Κόκε ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του ΑΡΗ την σεζόν που ολοκληρώθηκε, κυρίως λόγω της επιστροφής του στην ομάδα μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια.

Ο Ισπανός ήταν από τις ηχηρές κινήσεις που πραγματοποίησε ο Καρυπίδης τον περασμένο Σεπτέμβριο. Μία κίνηση που την ήθελε για να… ζεστάνει λίγο τον απογοητευμένο κόσμο του ΑΡΗ και παράλληλα να εντάξει στο ρόστερ έναν παίκτη με δεδομένη ποιότητα, αλλά αρκετή δουλειά μπροστά του.

Ο Κόκε αγωνίστηκε σε 18 παιχνίδια και σκόραρε 3 γκολ, σε μία χρονιά που γενικότερα θα θέλει να ξεχάσει, αφού δεν ήταν και από τις καλύτερες της καριέρας του. Προερχόμενος από αγωνιστική απραξία εννέα μηνών, δεν μπόρεσε να βρει τον καλό του εαυτό, με τα περιττά κιλά που διαθέτει να αποτελούν τροχοπέδη σε αυτή του την προσπάθεια. Και εκεί είναι που θα πρέπει να δώσει ιδιαίτερη έμφαση, εφόσον παραμείνει την νέα σεζόν στην ομάδα.

Εάν τελικά ο Ισπανός συγκαταλέγεται στους παίκτες που θα κρατήσει ο Αναστόπουλος από το φετινό ρόστερ, ο Κόκε δεν θα πρέπει να βασιστεί μόνο στην υψηλή τεχνική που διαθέτει και έδειξε κατά διαστήματα φέτος. Θα πρέπει το καλοκαίρι να δουλέψει πολύ στον τομέα της φυσικής του κατάστασης, ώστε να βγάλει περισσότερα τρεξίματα μέσα στο γήπεδο και να βοηθάει τόσο επιθετικά όσο και ανασταλτικά, όπως επιτάσσει το σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Προτεινόμενα Άρθρα