Πληρωμές και μετά ενημέρωση

από AllAboutARIS

Όχι παραπάνω από δέκα αυτοί που θα παραμείνουν, αρκετές οι προσθήκες στο ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Νίκος Αναστόπουλος σε συνεργασία με τον Θόδωρο Καρυπίδη έχει κατά 99,9% καταλήξει στους παίκτες που υπολογίζει για την επόμενη σεζόν και θα αποτελέσουν τον κορμό πάνω στον οποίο θα χτιστεί η ομάδα της Football League. Αλλωστε είχε ένα ολόκληρο χρόνο στη διάθεσή του για να πάρει τις αποφάσεις του και δεν χρειαζόταν να περιμένει το φινάλε των αγωνιστικών υποχρεώσεων για να το πράξει. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του AllAboutARIS στα πλάνα του έλληνα τεχνικού για τη νέα χρονιά δεν βρίσκονται αυστηρά παραπάνω από 8-10 παίκτες, πράγμα που σημαίνει ότι αρκετοί θα δουν την πόρτα της εξόδου και παράλληλα αρκετοί θα είναι αυτοί που θα περάσουν το κατώφλι του Κλεάνθης Βικελίδης. 

Για να τεθεί σε ισχύ η διαδικασία εκκαθάρισης του ρόστερ, είναι απαραίτητη προυπόθεση για τον έλληνα τεχνικό η τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων που υπάρχουν προς τους ποδοσφαιριστές, το χρονοδιάγραμμα της οποίας έχει δοθεί στους παίκτες από τον ίδιο τον Θόδωρο Καρυπίδη μετά τον αγώνα με τη Θύελλα Φιλώτα στην ομιλία του στα αποδυτήρια. Δηλαδή αυτή την εβδομάδα. Αμέσως μετά το πλάνο είναι να αρχίσει ο ίδιος ο 58χρονος τεχνικός να ενημερώνει τους ποδοσφαιριστές ώστε να γνωρίζουν αν υπολογίζονται και ποιοι. 

Όσο για το κομμάτι της ενίσχυσης, αυτό θα ακολουθήσει. αφού άλλωστε είναι σε συνάρτηση και με την σύσταση της νέας ΠΑΕ και την αδειοδότησή της ώστε να ξέρει ο παίκτης που θα συμφωνήσει με ποιον θα συμβληθεί για να υπογραφούν τα σχετικά συμβόλαια και να μπορούν να δοθούν προκαταβαολές. Ήδη πάντως, ο Νίκος Αναστόπουλος έχει προχωρήσει αρκετά τις επαφές με κάποιους στόχους ώστε να είναι έτοιμος μόλις ξεπεραστούν τα τεχνικά και νομικά εμπόδια.

Προτεινόμενα Άρθρα