Επί τάπητος ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς

από AllAboutARIS

Ο προπονητής του ΑΡΗ και ο στενός συνεργάτης του Θεόδωρου Καρυπίδη συναντήθηκαν στην Αθήνα και συζήτησαν για τα θέματα που αφορούν τον αγωνιστικό σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Συνάντηση είχαν στην Αθήνα πριν λίγη ώρα ο Νίκος Αναστόπουλος με τον στενό συνεργάτη του Θεόδωρου Καρυπίδη, Σίμο Ορφανίδη. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για όλα τα θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα και σύντομα θα φανούν τα αποτελέσματα αυτής της συζήτησης.

Αρχικά, συζητήθηκε το θέμα του αθλητικού κέντρου με τα δύο που έχουν προκριθεί να πέφτουν στο τραπέζι. Μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας οι ιθύνοντες της ομάδας θα έχουν αποφασίσει σε ποιο εκ των δύο, δηλαδή Πολωνία ή Ιταλία, θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και σε ποιες ημερομηνίες.

Αναστόπουλος και Ορφανίδης ανέλυσαν και θέματα που αφορούν το ρόστερ της επόμενης χρονιάς. Συζητήθηκαν ποιοι θα παραμείνουν από το υπάρχον ρόστερ αλλά και ποιες προσθήκες θα γίνουν. Αρκετά ονόματα έπεσαν στο τραπέζι αναφορικά με στόχους που έχουν επιλεγεί και σύντομα θα ξεκινήσουν επαφές μαζί τους προκειμένου να επέλθει συμφωνία και να ενταχθούν άμεσα στην ομάδα.

Η συγκεκριμένη συνάντηση αποτελεί προπομπό της συζήτησης που θα γίνει μεταξύ του “Αλενατόρε” και του Θεόδωρου Καρυπίδη μόλις ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος επιστρέψει από το εξωτερικό όπου βρίσκεται για επαγγελματικές υποχρεώσεις. Σε εκείνη τη συνάντηση θα τεθούν σε πιο συγκεκριμένη βάση τα τρέχοντα ζητήματα και κυρίως όσα αφορούν τον αγωνιστικό σχεδιασμό του ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα