Πρώτη γνωριμία…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μια πρώτη κουβέντα γύρω είχαν οι δύο άνδρες, που ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις επόμενες ημέρες

Την πρώτη του γνωριμία με τον Λοράν Ντισό είχε ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος από χθες βρίσκεται και αυτός στην Θεσσαλονίκη. 

Ο 58χρονος τεχνικός συναντήθηκε με τον Γάλλο ατζέντη χθες το βράδυ και τα είπαν για περίπου μία ώρα, προλαβαίνοντας να συζητήσουν για αρκετά ζητήματα που αφορούν την ομάδα. 

Είναι δεδομένο ότι ο Νίκος Αναστόπουλος θα έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο στο αγωνιστικό τμήμα. Ο Γάλλος θα αναλάβει συμβουλευτικό ρόλο όσον αφορά την οργάνωση των ακαδημίων, προτείνοντας παράλληλα και παίκτες για τους οποίους τις τελικές αποφάσεις θα παίρνει ο 58χρονος τεχνικός. Μεγάλο κομμάτι της κουβέντας αναλώθηκε στην οργάνωση των Ακαδημιών ενώ όσον αφορά τους παίκτες, ο Αναστόπουλος ενημέρωσε τον Ντισό για τα χαρακτηριστικά των παικτών που θέλει και φυσικά τις θέσεις στις οποίες θα ενισχυθεί η ομάδα και από εβδομάδα που ο γάλλος θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη θα του παραδώσει μια λίστα με ποδοσφαιριστές που έχει για να αποφασίσει ο έλληνας τεχνικός. Άλλωστε μένει από εβδομάδα να πραγματοποιηθεί και η συνάντηση του Ντινό με τον Καρυπίδη, στην οποία θα αποφασιστεί αν θα υπάρξει τελικά συμφωνία και ποια ακριβώς μορφή θα έχει αυτή.

Προτεινόμενα Άρθρα