Πρόταση από Κινέζους για τη Λίβερπουλ!

από AllAboutARIS

Γνωρίζει τις προθέσεις των Κινέζων το αφεντικό των Ρεντς

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της «Independent» και του πλέον αξιόπιστου, Σάιμον Χιουζ, η κινεζική εταιρεία SinoFortone που έχει επενδύσει περισσότερα από 5,2 δις λίρες σε πρότζεκτ στη Βρετανία τον τελευταίο χρόνο, θέλει να εξαγοράσει τις μετοχές του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ!

Βάσει του δημοσιεύματος, τα αφεντικά της ιδιοκτήτριας εταιρείας της Λίβερπουλ, Fenway Sports Group, γνωρίζουν πολύ καλά για την ύπαρξη της πρότασης και μάλιστα, αυτό έχει συμβεί από τον Μάρτιο!

Στα πλάνα των Κινέζων είναι η ανέγερση ενός νέου γηπέδου και η ολική ανάπλαση του προπονητικού κέντρου στο «Μέλγουντ», ενώ, θέλουν να εξαπλώσουν τη φήμη των «κόκκινων» μέχρι και την Κίνα, ιδρύοντας δίκτυο ακαδημιών που θα συνεργάζεται με την ομάδα.

Το μεγάλο αφεντικό της Λίβερπουλ, Τζον Χένρι, εμφανίζεται διστακτικό στην πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών αυτή τη στιγμή και υπάρχει η πίστη πως με την ισχύ της νέας συμφωνίας για τα τηλεοπτικά, ο σύλλογος θα καταφέρει να φτάσει στο επίπεδο που θέλουν να τον δουν οι Αμερικανοί της Fenway Sports Group.

Από την πλευρά τους, οι Κινέζοι της SinoFortone εμφανίζονται θετικοί ακόμα και στο ενδεχόμενο επένδυσης και όχι πλήρους εξαγοράς της Λίβερπουλ, με απώτερο σκοπό όμως να γίνει η μεταβίβαση των μετοχών σε βάθος κάποιων ετών…

Η SinoFortone ειδικεύεται στην κατασκευή οδικών αρτηριών, δικτύου τρένων, αεροδρομίων, λιμανιών και σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Κίνα και τη Μέση Ανατολή.

Προτεινόμενα Άρθρα