Δεύτερες σκέψεις για Μοράτα στη Ρεάλ Μαδρίτης

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Κρατάνε Μοράτα στην Μαδρίτη εφόσον ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς των 30 εκατομμυρίων ευρώ από τη Γιουβέντους.

Το πλάνο των «Μερένχες» για τον Ισπανό επιθετικό ήταν να αποκτηθεί από τη Γιουβέντους ενεργοποιώντας την οψιόν των 30 εκατομμυρίων ευρώ και στη συνέχεια να τον πουλήσουν για ακόμα μεγαλύτερη τιμή στους αρκετούς ενδιαφερόμενους που υπάρχουν.

Ωστόσο, οι εμφανίσεις του με την Εθνική Ισπανίας στο Euro, κάνουν τη Ρεάλ Μαδρίτης να το ξανασκέφτεται και σύμφωνα με την As, σε περίπτωση που ο Μοράτα επιστρέψει στο «Μπερναμπέου», τότε ο Ζινεντίν Ζιντάν πιθανότατα θα ζητήσει την παραμονή του στην ομάδα.

Ο Ζιντάν βλέπει στυο πρόσωπο του Μοράτα μία εξαιρετική λύση από τον πάγκο, κάτι που πιθανότατα ανοίξει την πόρτα της εξόδου στον Χεσέ.

Από τη μεριά του όμως ο Μοράτα γνωρίζει ότι θα είναι δύσκολο να σπάσει την τριάδα των Ρονάλντο, Μπενζεμά και Μπέιλ και αυτό τον κάνει διστακτικό καθώς σε καμία περίπτωση δεν θέλει να πάρει μεταγραφή για τη Ρεάλ και να κάθεται στον πάγκο.

Μένει να φανεί πάντως αν η Ρεάλ Μαδρίτης κάνει πράξη τις σκέψεις της και καταθέσει την πρόταση των 30 εκατομμυρίων ευρώ στη Γιουβέντους για τον Ισπανό επιθετικό, κάτι που ακούγεται εδώ και αρκετούς μήνες ότι εξετάζει το φετινό καλοκαίρι.

Προτεινόμενα Άρθρα