Δύο νίκες για την Κ-17

από AllAboutARIS

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ακαδημιών της «BOCA  SPORT CUP 2016» που γίνεται στον Βόλο, η Κ-17 του ΑΡΗ επικράτησε του Ολυμπιακού Βόλου με 3-1.

Η ομάδα του Δημήτρη Σίτσα ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και πριν συμπληρωθούν 20 λεπτά στο ρολόι, πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων στο σκορ με τα γκολ των Κοντοπούλη (7΄) και Μπουρσαμπάνη (16΄). Ο Μπέικος στο 25΄ μείωσε σε 2-1 για τους γηπεδούχους, όμως οι «κίτρινοι» ήταν ανώτεροι και κατάφεραν να φτάσουν και σε τρίτο γκολ στο 57΄ με τον Σταυρίδη και να πάρουν τη νίκη.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες όταν αποβλήθηκαν για εξύβριση στο 54΄ οι Κωτσάκης και Θεοδωρόπουλος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ(Αγραφιώτης): Κωνσταντίνου, Τσάνιος, Κάβουρας, Βαρελόπουλος, Ρακής, Ζάχος, Παπαεμανουηλίδης, Τσίγκας, Καλογριάς, Θεοδωρόπουλος.

ΑΡΗΣ (Σίτσας): Παπουτσής, Γκόλτσιος, Καλίδης, Σωτηριάδης, Μπινίκος, Πότσι, Σμυρλάκης, Κοντοπούλης, Μπουρσαμπάνης, Λαμάι, Ισόπουλος.

Αγωνίστηκαν και οι: Στογιάννης, Σιαμήτρος, Αξηνιάρης, Κωτσάκης, Ακριτίδης, Σειρεκίδης, Λιάτσης, Σταρίδης.

 
ΑΡΗΣ-ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ 2-0

Και στο δεύτερο παιχνίδι που έδωσε ο ΑΡΗΣ κατάφερε ν’ αναδειχθεί νικητής, επικρατώντας με 2-0 του Αίαντα Ευόσμου.

Τα γκολ για τους «κίτρινους» σημείωσαν οι Δελιζάνος (30΄) και Μανάβης (50΄), χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα τους.

ΑΡΗΣ (Ξανθόπουλος): Βλαχούδης, Χατζηγεωργιάδης, Γιατισάκης, Σατιανός, Δελιζάνος, Μπρούντζης, Ντιαλόση, Γεωργιάδης, Πεικίδης, Μανάβης, Ιωαννίδης.

Αγωνίστηκαν και οι: Σαλαγράδας, Σαλίφογλου, Ανδρεάδης, Δουσαδαμπάνης, Λαζαρίδης, Μπερμπερίδης, Παυλίδης, Παπαδόπουλος.

Προτεινόμενα Άρθρα