«Πληγωμένη» πλειοψηφία

από AllAboutARIS

Ισοπαλία οι ψήφοι από τις ομάδες του Σούπερ Λιγκ

Μπρα ντε φερ… Σε ντέρμπι εξελίχθηκε η ψήφιση του διοικητικού απολογισμού στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ την Παρασκευή (24/6).

Η παράταξη του Γιώργου Γκιρτζίκη νίκησε, αλλά με… πληγωμένη πλειοψηφία, καθώς ο διοικητικός απολογισμός εγκρίθηκε με μικρή διαφορά και συγκεκριμένα με 88 «ναι» έναντι 82 «όχι».

Έτσι αποδείχτηκε ότι το κλίμα πόλωσης της «αντιπολίτευσης», αλλά και η αιωρούμενη παροχολογία στο ενδεχόμενο μίας διοικητικής αλλαγής ενόψει των επικείμενων εκλογών του Οκτωβρίου επηρέασαν ένα σημαντικό τμήμα των Ενώσεων. Η διοίκηση Γκιρτζίκη βέβαια δεν έχασε την… δεδηλωμένη ωστόσο γνωρίζει πλέον ότι έχει απέναντί της ένα ισχυρό μπλοκ.  

Κατακερματισμένη η Σούπερ Λίγκα
Ισοπαλία καταμετρήθηκε στις προτιμήσεις των ομάδων της Σούπερ Λίγκας, κατά την ψήφιση του διοικητικού απολογισμού. Έξι ΠΑΕ είπαν «ναι» (Ατρόμητος, Βέροια, Καλλονή, Λεβαδειακός, Ολυμπιακός, Πανθρακικός) και άλλες τόσες είπαν «όχι» (ΑΕΚ, Ξάνθη, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΟΚ). Από εκεί και πέρα Ηρακλής, Πανιώνιος ήταν απόντες, ο Πλατανιάς δεν έστειλε ούτε καν χαρτί εκπροσώπησης, ενώ την ώρα της ψηφοφορίας ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας και του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος… εξαφανίστηκε.

Σε ό,τι αφορά την Ένωση Β’ Εθνικής ο Παναιγιάλειος και η Καλλιθέα (με τη διαφορά ότι αντί του Αβραντίνη παραβρέθηκε ο Κόκκινος) ψήφισαν «ναι», ενώ ο Απόλλων Σμύρνης «όχι».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X