Αποσύρεται από την Εθνική ο Μέσι! (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Καταρρακωμένος ο Αργεντινός άσσος μετά την νέα απώλεια του Κόπα Αμέρκα

Σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση ήταν ο Λινοέλ Μέσι μετά την νέα απώλεια του Κόπα Αμέρικα, στον τελικό απέναντι στη Χιλή στα πέναλτι. Μία απώλεια που μάλλον θα σημάνει και το τέλος του από την Εθνική Αργεντινής, όπως είπε και ο ίδιος σε δηλώσεις του μτά τον χθεσινό τελικό.

«Είναι δύσκολο να κάνουμε αναλύσεις τώρα. Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι αυτό. Να σταματήσω από την εθνική. Φτάσαμε σε τέσσερις τελικούς, ήθελα έναν τίτλο όσο τίποτα άλλο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πιστεύω πως… τέλος. Έτσι αισθάνομαι τώρα. Έτσι νομίζω τουλάχιστον. Προσπάθησα, αλλά φαίνεται πως δεν είναι γραφτό για μένα. Είναι μεγάλη η στενοχώρια. Για μένα η παρουσία στον τελικό δεν είναι αρκετή, όπως και για τους υπόλοιπους υποθέτω. Δεν συμβιβάζομαι με αυτό. Δυστυχώς χάσαμε ξανά στα πέναλτι, αστόχησα κι εγώ», δήλωσε συγκεκριμένα ο άσσος της Μπαρτσελόνα.

Με την τοποθέτηση αυτή ο Μέσι άνοιξε την πόρτα της εξόδου στην Αργεντινή και φαίνεται ότι δεν θα είναι ο μόνος που θα την περάσει. Και αυτό διότι σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν μετά τον χθεσινό τελικό, την ίδια πρόθεση αποχώρησης έχουν οι Ιγουαΐν, Αγουέρο και Μασεράνο.

Προτεινόμενα Άρθρα