Ολα δείχνουν Nova

από Νίκος Παπαδόπουλος

Για κεντρική διαχείριση κάνουν λόγο στην Φούτμπολ Λιγκ

Νέα τηλεοπτική στέγη αναζητά για τα επόμενα χρόνια η Φούτμπολ Λιγκ και όπως φαίνεται την έχει βρει στην Nova, η οποία είναι και η μόνη που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Ο ΟΤΕ TV αποφάσισε να μην μπει ξανά σε διαδικασία συζητήσεων με την λήξη του συμβολαίου του. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρχε ικανοποίηση στο κανάλι για την εικόνα του πρωταθλήματος και την αποχώρηση ομάδων μεσούσης της σεζόν, με το βάρος παράλληλα να πέφτει στο Τσάμπιονς Λιγκ και τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Μετά την εξέλιξη αυτή, η Nova ουσιαστικά… παίζει μόνη της μπάλα και θέλει να εντάξει την Φούτμπολ Λιγκ στο πρόγραμμα της, από την στιγμή που στην ουσία έχει απομείνει με την Σούπερ Λιγκ. 

Από την Β’ Εθνική υποστηρίζουν ότι ήδη υπάρχουν επαφές με την πλατφόρμα της Forthnet, ποντάροντας μάλιστα αρκετά στο διαπραγματευτικό χαρτί που λέγεται… ΑΡΗΣ. Η παρουσία των «κίτρινων» άλλωστε, μαζί και με εκείνη του ΟΦΗ, ανεβάζει κατακόρυφα την εμπορικότητα του πρωταθλήματος. Κάτι που θέλουν να εκμεταλλευτούν στην Φούτμπολ Λιγκ στις συζητήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη και αφορούν κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Αυτό σημαίνει ότι ο ΑΡΗΣ δεν θα μπορέσει να διαπραγματευτεί μόνος του όπως αναφέρουν από τη Φούτμπολ Λιγκ, χωρίς να αποκλείεται όμως το ενδεχόμενο να εισπράξει περισσότερα χρήματα, λόγω της εμπορικότητας του. 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X