Περιμένει Ταυλαρίδη!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σε διαδικασία λύσης του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό είναι ο Ταυλαρίδης

Ο ΑΡΗΣ θα επιδιώξει αυτό το καλοκαίρι να ενισχύσει το ρόστερ του με παίκτες από το… πάνω ράφι και στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται ο Στάθης Ταυλαρίδης.

Ο 36χρονος κεντρικός ανανέωσε τον περασμένο Ιανουάριο με τον Παναθηναϊκό. Οπως ενημερώθηκε όμως, δεν υπολογίζεται από τον Στραματσόνι για την νέα σεζόν, για αυτό και δεν ακολούθησε την αποστολή των «πράσινων» στην Ολλανδία. Ηδη βρίσκεται σε διαδικασία λύσης του συμβολαίου του με το «τριφύλλι», η οποία ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί καθώς οι δύο πλευρές είναι σε διαπραγματεύσεις για τα χρήματα που οφείλονται στον παίκτη.

Ο ΑΡΗΣ τηρεί στάση αναμονής στην περίπτωση του Ταυλαρίδη, ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στις βασικές επιλογές του Νίκου Αναστόπουλου για την νέα σεζόν. Πρόκειται άλλωστε για έναν παίκτη με τον οποίο είχαν καλή συνεργασία στον ΟΦΗ, με πλούσιες παραστάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό και κάλλιστα θα μπορούσε να αγωνιστεί στις περισσότερες ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Μαζί με τον Αναστιάδη άλλωστε, για τον οποίο σας είχε ενημερώσει το AllAboutARIS (δείτε εδώ), αποτελούν δύο από τις βασικές επιλογές του Αναστόπουλου για το κέντρο της άμυνας.

Προτεινόμενα Άρθρα