Κινήσεις και για «λαβράκια»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ηδη υπάρχουν προχωρημένες επαφές με τέσσερις νεαρούς, πιθανότατα για την δεύτερη ομάδα

Με τον Αναστόπουλο στην Ελλάδα και τον Ντεσό στην Γαλλία, ο ΑΡΗΣ σκανάρει την αγορά και εξετάζει παίκτες για την νέα χρονιά, με στόχο να πραγματοποιήσει τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Προεργασία και επαφές όμως, δεν υπάρχουν μόνο όσον αφορά το βασικό κορμό.

Στην Αλκμήνης έχουν μπει ήδη στην διαδικασία της αναζήτησης κάποιων νεαρών τελπιδοφόρων παικτών, κοινώς… λαβράκια. Στόχος είναι να φέρουν ταλέντο στην ομάδα και κυρίως παίκτες που έχουν προοπτικές εξέλιξης και από τους οποίους ο ΑΡΗΣ στο μέλλον ενδεχομένως να βγει κερδισμένος. Αγωνιστικά αλλά και οικονομικά.

Πέραν των αναζητήσεων εντός των συνόρων, ψάξιμο γίνεται επίσης στο εξωτερικό. Τομέας που έχει αναλάβει ο Λοράν Ντέσο και φαίνεται ότι υπάρχει πρόοδος. Μάλιστα ο Γάλλος βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες επαφές με τέσσερις περιπτώσεις νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, ώστε να έρθουν στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΑΡΗ. Η παρουσία τους βέβαια στην πρώτη ομάδα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένη (όριο ξένων παικτών και συγκεκριμένος αριθμός παικτών που θέλει να δουλεύει ο Αναστόπουλος) εκτός αν υπάρξει κάποια ιδιαίτερη περίπτωση. Για αυτό και δεν αποκλείεται να στελεχώσουν την 2η ομάδα, αν και εφόσον πάρουν την απόφαση να έρθουν στην Ελλάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα