Η Άρσεναλ «κλέβει» τον Μοράτα απο την Τσέλσι

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σύμφωνα με την «Daily Mirror» η Άρσεναλ επιχειρεί το μεγάλο κόλπο, αρπάζοντας τον Αλβάρο Μοράτα μέσα από τα χέρια της Τσέλσι.

Οι Άγγλοι αναφέρουν πως η Άρσεναλ έχει πάρει αυτή τη στιγμή το προβάδισμα από την Τσέλσι στο θέμα απόκτησης του Αλβάρο Μοράτα. Οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται σε θέση ισχύος απέναντι στους συμπολίτες τους, καθώς η επιδίωξη του Ισπανού παίκτη είναι να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Το γεγονός πως η ομάδα του Αμπράμοβιτς δεν θα αγωνίζεται σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση την επόμενη χρονιά, αποτελεί ένα μεγάλο «αγκάθι» στην προσπάθεια που κάνουν οι πρωταθλητές Αγγλίας του 2015 να πείσουν τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης να μετακομίσει στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Ο Μοράτα επέστρεψε στη Ρεάλ Μαδρίτης μετά από δύο επιτυχημένες χρονιές στη Γιουβέντους, αλλά οι «μερένχες» δεν πρόκειται να τον πουλήσουν με λιγότερα από 80 εκατομμύρια ευρώ.

Τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από το «νησί» αναφέρουν ότι ο Βενγκέρ ετοιμάζει μια πρόταση ύψους 76 εκατομμυρίων ευρώ με σκοπό να δει τις προθέσεις της «βασίλισσας» και να σχεδιάσει την τακτική που θα ακολουθήσει στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Πηγή: sport-fm.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα