Καταλήγει σε Άλαρνταϊς η Αγγλία

από AllAboutARIS

Είχε γίνει και παλαιότερα κρούση στον τεχνικό της Σάντερλαντ

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ο Σαμ Άλαρνταϊς παρουσιάζεται ως ο επικρατέστερος για να αναλάβει τον πάγκο της εθνικής Αγγλίας, μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος από πλευράς Αρσέν Βενγκερ . Η συνάντηση του με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας του έχει αποφασιστεί να γίνει αυτή την εβδομάδα, ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Ο Άλαρνταϊς βρίσκεται στο τιμόνι της Σάντερλαντ, έχει ωστόσο όρο στο συμβόλαιο του που του επιτρέπει να «σπάσει» τη συνεργασία του με τις «μαυρόγατες».

Στο Νησί θεωρούν πως ο «Big Sam» αποτελέσει ουσιαστικά μια λύση … ασφαλείας για τον πάγκο της Αγγλίας, αφού γνωρίζει γενικά την αγγλική πραγματικότητα και τους διεθνείς παίκτες που αγωνίζονται – κατά κύριο λόγο – στην Πρέμιερ Λιγκ. Αρκετοί μάλιστα υποστηρίζουν, πως σε αντίθεση με τον Γιούργκεν Κλίνσμαν (επίσης ενδιαφερόμενο για τον εθνικό πάγκο), ο 61χρονος τεχνικός, ως γηγενής, δεν θα προκαλέσει … σοκ στην κοινή γνώμη, σε περίπτωση που αναλάβει τα «τρία λιοντάρια».

Το ενδιαφέρον της εθνικής Αγγλίας είχε «τραβήξει» και παλιότερα ο Άλαρνταϊς, το 2006, αλλά δεν προχώρησε καθώς η F.A. κατέληξε τότε στο πρόσωπο του Στιβ Μακλάρεν.

Προτεινόμενα Άρθρα