«Περίμενα μόνο την πρόταση του ΑΡΗ»

από AllAboutARIS

«Δεν είδα καν τις άλλες προτάσεις, απλά περίμενα τον ΑΡΗ»

Ως προταιρεότητα του είχε τον ΑΡΗ ο Γκαέλ Ν’Λουντούλου όπως ο ίδιος παραδέχτηκε με δηλώσεις του που ακολούθησαν την υπογραφή του νέου διετές συμβολάιου του.

Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του:

«Πρώτα από όλα θέλω να πω ότι είμαι πολύ ευτυχισμένος που υπέγραψε για δυο χρόνια στον ΑΡΗ. Είμαι εδώ δυο χρόνια στην Γ’ Εθνική και ένα χρόνο στην Β’ Εθνική και στόχος μου είναι να πάμε τον  ΑΡΗ στην Σούπερ Λίγκ.»

Για το αν η πρόταση του ΑΡΗ ήταν η μοναδική προς αυτόν για φέτος και για τις συνθήκες που αντιμετώπισε αυτά τα δυο χρόνια:

«Δεν ήταν η μοναδική πρόταση που είχα αλλά στόχος μου ήταν να παίξω στον ΑΡΗ και για αυτό δεν κοίταξα καν τις άλλες προτάσεις. Στόχος μου ήταν να παίξω στον ΑΡΗ και το μόνο που περίμενα ήταν η πρόταση του ΑΡΗ.»

Για την επόμενη σεζόν:

«Πιστεύω ότι ο πρόεδρος, ο προπονητής και οι συνεργάτες του κάνουνε μια πολύ καλή ομάδα. Η Τρίτη κατηγορία ήταν δύσκολή και το ίδιο δύσκολη θα είναι και η δεύτερη κατηγορία. Πιστεύω σε εμάς και με τον κόσμο μαζί μας θα κάνουμε το καλύτερο για να προβιβαστεί η ομάδα στην Σούπερ Λίγκ.»

Για το τι έχει ακόμα να δώσει στον ΑΡΗ:

«Είμαι νέος και μπορώ να συνεχίσω να βελτιώνομαι. Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα για να δώσω περισσότερα γκολ, περισσότερες ασίστ στην ομάδα και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου τη νέα χρονιά.»

Προτεινόμενα Άρθρα