"Στόχος η γρήγορη επιστροφή στην Super League"

από AllAboutARIS

Ο Πασχάλης Βουτσιάς ήταν στην σημερινή… τριάδα ανανέωσης και με την κίνηση αυτή ο Νίκος Αναστόπουλος δείχνει την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο του, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να είναι χαρούμενος και έτοιμος για την νέα χρονιά.

Μιλώντας στην εκπομπή AllAboutARIS on Air και τον Αλέξη Σαββόπουλο ο Πασχάλης Βουτσιάς τόνισε αρχικά: “Σίγουρα είανι σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή να ξέρει πότε θα ξεκινήσει προετοιμασία, φεύγει το άγχος και συγκεντρώνεται στον στόχο για την καινούργια χρονιά”.

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: “Το ότι παίζεις στον ΑΡΗ σε γεμίζει ευθύνες από μόνο του, λίγες ώρες πριν τελειώσει η μεταγραφικη περίοδο είχε έρθει και απολαμβάνω κάθε στιγμή. Ευτυχώς μου δίνεται η ευκαιρία να το κάνω και φέτος, ο στόχος δεν είναι άλλος από την επιστροφή στην SUPER LEAGUE, να έχουμε υγεία κια η ομάδα όσο γίνεται γρηγορότερα να πετύχει τον στόχο της”.

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ υπογράμμισε: “Όσο και να είναι ωραίες οι διακοπές, όσο περνάει ο καιρός σου λείπει η καθημερινότητα μας, η δουλειά μας. όσο κάθεσαι και είσαι μακριά από τον αγωνιστικό ρυθμό σου λείπουν όλα αυτά. Σε μία συζήτηση που είχα με συμπαίκτη μου, είπαμε ότι περιμένουμε πότε θα πάμε προετοιμασία, οι αγώνες. Υπάρχει αρκετός χρόνος, κι εμείς έχουμε ενημέρωση ότι ξεκινάει το πρωτάθλημα για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου”.

Ο Πασχάλης Βουτσιάς δήλωσε επίσης: “Το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής είναι πιο ατναγωνιστικό, έχει ομάδες που είναι χρόνια παραδοσιακές δυνάμεις. Ο ΑΡΗΣ μπορεί να θεωρείται… περαστικός αλλά θα αντιμετωπίσουμε πολλές δυσκολίες. Είμαστε πάντως προετοιμασμένοι για αυτές, η διοίκηση και ο προπονητής ξέρουν τις δυσκολίες και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι. Η Β’ Εθνική είναι περισσότερο πρωτάθηλμα δύναμης, το αποτέλεσμα έρχεται σε πρώτη μοίρα. Και πέρυσι αντιμετωπίσαμε μαζικές άμυνες, πιθανολογώ θα γίνεται και του χρόνου. Όλοι θέλουν να δώσουν το κάτι παραπάνω εναντίον του ΑΡΗ, γι’ αυτό πρέπει να έχουμε περισσότερτη συγκέντρωση και προσοχή και να μην ξεφύγουμε ούτε μία μέρα από τον στόχο. Ο ΑΡΗΣ είναι το μεγαλύτερο όνομα στο πρωτάθλημα, θα υπάρχουν όμως καλές ομάδες, θα δούμε ποιε ςθα ξεχωρίσουν”.

Για την στήριξη του Νίκου Αναστόπουλου προς τους Έλληνες ποδοσφαιριστές είπε: “Ένας έλληνας ποδοσφαιριστής ξέρει την πραγματικότητα, πως λειτουργεί. η Β’ Εθνική. Ειναι η κατηγορία του Έλληνα ποδοσφαιριστή, είναι καλό να δίνουνται ευκαιρείες και οι ξένοι να κάνουν την διαφορά. Έχω την ίδια άποψη. Σκοπός είναι όσοι θα έρθουν να φέρουμε την ομάδα στην SUPER LEAGUE”.

Για τον ίδιο είπε: “Απόλαυσα την κάθε στιγμή και πέρυσι. Ο ΑΡΗΣ ακόμα και στην Γ’ Εθνική λειτουργούσε επαγγελματικά σε όλους τους τομείς, είχαμε πολλές ανέσεις ως ποδοσφαιριστέ. Είναι κρίμα για τον ΑΡΗ και για το ελληνικό ποδοσφαίρο να ταλαιπωρείται σε αυτές τις κατηγορίες”

Για τους προσωπικούς του στόχους: “Έχω θέσει τους δικούς μου στόχος να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο, μαθαίνω ακόμα την θέση, θα δουλέψουμε σκληρά στην προετοιμασία, θα δώσουμε το 100% ώστε η ομάδα να πετύχει όσο γίνεται πιο γρήγορα τον στόχο της”

Για την διαφορά στην θέση που αγωνίζεται πλέον είπε: “Έχει διαφορές, ο κ Αναστόπουλος φρόντισε να με βοηθήσει να προσαρμοστώ, ακόμα την μαθαίνω και πιστεύω ότι μου ταιριάζει πιο πολύ. Θα είμαι πιο έτοιμος φέτος”.

Για τον κόσμο είπε: “Μπορεί το γήπεδο μας να μην ήταν γεμάτο, αλλά όπου πήγαμε ο κόσμος ήταν εκεί. Ήταν κάτι συγκλονιστικό ο κόσμος είναι πικραμένος και περιμένει να δει, γίνεται κάτι καλό και πρέπει να στηρίξει την καινούργια προσπάθεια και να ξαναδεί τον ΑΡΗ όπως τον έχει ονειρευτεί”.

Προτεινόμενα Άρθρα