Παρουσίασε Κόντε η Τσέλσι

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Με κάθε επισημότητα παρουσιάστηκε από την διοίκηση της Τσέλσι ο Αντόνιο Κόντε. Χαρούμενος και αισιόδοξος για την συνέχεια δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός.

Ο 46χρονος τεχνικός παρουσιάστηκε και επίσημα απο την διοίκηση της Τσέλσι και δήλωσε χαρούμενος και αισιόδοξος ότι μπορεί να επαναφέρει τους μπλε στην κορυφή.

«Πιστεύω οτι μας έχουν υποτιμήσει όσον άφορα το πρωτάθλημα και την κατάκτηση του. Υπάρχει όμως στην ομάδα μια μικρή φλόγα που σιγοκαίει την όποια εύχομαι να μετατρέψω σε κόλαση» είπε και συνέχισε λέγοντας ότι θα μιλήσει με τον συμπατριώτη του Κλαούντιο Ρανιέρι για περαιτέρω συμβουλές ως προς το πως θα κερδίσει τον τίτλο.

«Δεν είχα και πολύ χρόνο να σκεφτώ την μετακίνησή μου εδω, αφού μόλις πριν μια βδομάδα ήμουν στο Μονπελιέ με την Εθνική ομάδα της Ιταλίας. Είναι όμως σίγουρο ότι τις επόμενες ημέρες θα επικοινωνήσω με τον Κλάουντιο Ρανιέρι καθώς είναι ένας αξιαγάπητος άνθρωπος και θα ήθελα την συμβουλή του. Ελπίζω ότι με την ομάδα και τους παίκτες θα καταφέρουμε κάτι μεγάλο. Είμαστε απόλυτα συνειδητοποιημένοι ότι θα είναι πιο δύσκολο από άλλα πρωταθλήματα», ενώ σχολιάσει και τη μάχη των πάγκων που έπεται μεταξύ των προπονητών: «Είναι μεγάλη πρόκληση να έρχεσαι αντιμέτωπος με τόσο μεγάλους προπονητές, είμαι πολύ χαρούμενος που θα αναμετρηθώ μαζί τους».

Προτεινόμενα Άρθρα