«Θα προσδώσει μεγάλη ποιότητα ο Αντρέου»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Συμπαίκτης ο πρώην στόπερ του ΑΡΗ με τον… προσεχώς μέσο των «κίτρινων», στην Ρασίνγκ Σαταντέρ

Ο Αντρέου Μαγιοράλ είναι από τους παίκτες που αναμένει ο ΑΡΗΣ μέσα στις επόμενες ημέρες στην Θεσσαλονίκη, προκειμένουν να δρομολογηεί η ένταξη του στο ρόστερ της ομάδας.

Ο 33χρονος Ισπανός μέσος πρόλαβε να συλλέξει ήδη κάποιες πρώτες πληροφορίες για τους «κίτρινους» μέσω του Χαβίτο, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στην δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα. Ο Ισπανός εξτρέμ όμως δεν αποτελεί τον μοναδικό συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε Αντρέου και ΑΡΗ. 

Την διετία 2013-15, ο Καταλανός χαφ αγωνίστηκε στην Ρασίνγκ Σαταντέρ, εκεί όπου συνυπήρξε με έναν άλλο πρώην παίκτη του ΑΡΗ, Τον Οριόλ Λοθάνο, ο οποίος αγωνίστηκε στους «κίτρινους» την σεζόν 2010-11.

O 35χρονος παλαίμαχος πλέον κεντρικός αμυντικός, αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια της καριέρας του στην ομάδα της Καντάμπριας, έχοντας μία ολοκληρωμένη και πρόσφατη εικόνα για τον Αντρέου και τις ικανότητες του.

«Πρόκειται για έναν πολύ καλό παίκτη που προσδίδει μεγάλη ποιότητα στον χώρο του κέντρου. Εχει το στυλ των παικτών της Μπαρτσελόνα, δηλαδή διαρκή κίνηση και γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας», ήταν τα πρώτα λόγια του Οριόλ μιλώντας στο AllAboutARIS, στην προσπάθεια του να σκιαγραφήσει το αγωνιστικό προφίλ του Αντρέου, κάνοντας λόγο για έναν χαφ που μπορεί να προσφέρει τόσο ανασταλτικά όσο και στην προώθηση του παιχνιδιού. 

«Αμυντικά, είναι καλός παίκτης και κρατάει πολύ καλά τη θεση του. Παράλληλα όμως, μιλάμε για έναν παίκτη που έχει την ικανότητα να μεταφέρει την μπάλα από την άμυνα στην επίθεση». 

Μπορεί τα περισσότερα βίντεο του Αντρέου στο διαδίκτυο, να τον δείχνουν να σκοράρει. Το γκολ όμως σύμφωνα με τον Οριόλ δεν είναι από τις μεγαλύτερες αρετές του. «Εχει πετύχει λίγα γκολ στην καριέρα του, έχει όμως την ικανότητα να κυκλοφορεί πολύ καλά την μπάλα. Γενικότερα, πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τον ΑΡΗ».

Προτεινόμενα Άρθρα