Στο προσκήνιο πάλι το Ρύσιο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Υπόθεση που λογικά θα τραβήξει για κάποιους μήνες ακόμα, εφόσον δεν βρεθεί αγοραστής τους δύο πρώτους πλειστηριασμούς

Τα αγωνιστικά ζητήματα και η ενίσχυση του ρόστερ ήρθαν εδώ και καιρό για να… ξεκουράσουν τον κόσμο από διάφορα εξωαγωνιστικά θέματα. Οπως δηλαδή το Ρύσιο, το οποίο έστω και για σήμερα επανέρχεται στο προσκήνιο.

Το μεσημέρι και συγκεκριμένα στις 16:00, στο Ειρηνοδικείο Βασιλικών, θα γίνει ο πρώτος πλειστηριασμός για την εκποίηση του ακινήτου, με αρχική τιμή το ποσό των 600 χιλιάδων ευρώ το οποίο όρισε το ΙΚΑ. Διαδικασία που δεν μπόρεσε να μπλοκάρει η πλευρά Σκόρδα για τα προσωπικά της συμφέροντα, με την αίτηση τριτανακοπής που κατέθεσε και έπεσε στο κενό.

Στο ενδεχόμενο που δεν προκύψει σήμερα κάποιος ενδιαφερόμενος αγοραστής -είναι και το πιο πιθανό- θα ακολουθήσει επαναληπτικός πλειστηριασμός τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Βάσει νόμου άλλωστε, οι πλειστηριασμοί ακινητών δεν επιτρέπονται από την 1η Αυγούστου μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου. 

Αν δεν προκύψει ενδιαφερόμενος αγοραστής ούτε στον επαναληπτικό πλειστηριασμό, τότε είναι που θα γίνει η διόρθωση της τιμής προς τα κάτω και σε ένα πιο εφικτό ποσό για τους όποιους ενδιαφερόμενους ή στην προκειμένη περίπτωση τον Θεόδωρο Καρυπίδη. Ο 38χρονος επιχειρηματίας έχει δεσμευτεί άλλωστε δημόσια ότι θα «χτυπήσει» το ακίνητο. Λογικά όμως θα το κάνει σε ένα ποσό της τάξεως των 300-400 χιλιάδων ευρώ.

Προτεινόμενα Άρθρα