Ο… χάρτης της «πρώτης»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Προσπάθεια και σήμερα να αυξηθεί ο αριθμός των παικτών που θα βρεθούν στην πρώτη προπόνηση

Η χρονιά ξεκινάει και επίσημα σήμερα για τον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ και έχει το δικό του ενδιαφέρον ποιοι είναι οι παίκτες που θα δώσουν το «παρών» στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Τα τελευταία 24ωρα οι άνθρωποι της ομάδας… τρέχουν για να καλύψουν όσα περισσότερα κενά προλαβαίνουν και μένει να φανεί ποιος θα είναι ο αριθμός των παικτών που θα προπονηθούν υπό τις οδηγίες του Νίκου Αναστόπουλου.

Ξεκινώντας από τους… σίγουρους, σε αυτή την κατηγορία εντάσσονται πρωτίστως αυτοί που συμφώνησαν από πέρυσι και οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις. Δηλαδή οι Βουτσιάς, Ιντζίδης, Τσουμάνης, Ρόβας, Ν’ Λουντούλου, Ντούνης, Ντόγος, Καπνίδης, Παυλίδης και οι νεοαποκτηθέντες Μπούρμπος, Ραούλ Μπράβο και Νέτο.

Σε αυτούς που… αναμένονται εντάσσονται οι Αντρέου και Αναγνωστόπουλος, με τους οποίους ο ΑΡΗΣ έχει έρθει σε συμφωνία και λογικά θα δώσουν επίσης το «παρών».

Στα ερωτηματικά, εντάσσονται σίγουρα οι Τάτος και Καζναφέρης αφού το μέλλον τους δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα οριστικά. Επίσγς μένει να φανεί αν στην προπόνηση θα βρεθούν και κάποιοι νεαροί από την δεύτερη ομάδα, όπως αν θα ισχύσει το ίδιο και για τον Ράντι Μαζίνκα. 

Βέβαια λόγω των συνεχών επαφών που έχει με παίκτες ο ΑΡΗΣ τα τελευταία 24ωρα, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε και το ενδεχόμενο κάποιας έκπληξης της τελευταίας στιγμής… 

Προτεινόμενα Άρθρα