Υποψήφιος αγοραστής της Ρόμα ο Ραϊόλα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τα ηνία στην ομάδα της Ρώμης θέλει να πάρει ο γνωστός μάνατζερ

Σημασία δεν έχει μόνο να βγάζεις (πολλά) λεφτά αλλά και να ξοδεύεις-επενδύεις σωστά. Αυτό το σκεπτικό φαίνεται να ακολουθεί και ο Μίνο Ραϊόλα ο οποίος αποκάλυψε ότι σκέφτεται το ενδεχόμενο να αγοράσει την Ρόμα –αν τεθεί προς πώληση.

Άλλωστε οι δουλειές του γνωστού ατζέντη φαίνεται πως πήγαν αρκετά καλά την φετινή σεζόν με τις μεταγραφές των Ιμπραΐμοβιτς και Μχιταριάν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να του αποφέρουν ένα σεβαστό ποσοστό κερδών.

Ο τραπεζικός του λογαριασμός αναμένεται να ανέβει ακόμα περισσότερο με την ενδεχόμενη πώληση του Πολ Πογκμπά από την Γιουβέντους στους «Κόκκινους Δαβόλους». Συγκεκριμένα ο Ραϊόλα θα αποκομίσει τουλάχιστον 20 εκατ. ευρώ, αν ο Γάλλος καταλήξει στο Ολντ Τράφορντ.

Οπότε το ερώτημα που γεννάται είναι: τι θα κάνει τόσα λεφτά; Όπως δήλωσε σε ρεπόρτερ, μια καλή ιδέα θα ήταν να αγοράσει τη Ρόμα, μιας και η νυν διοίκηση δεν φαίνεται να τα πηγαίνει τόσο καλά: «Αν η Ρόμα βρισκόταν προς πώληση, εγώ μαζί με μια ομάδα επενδυτών, θα μπορούσαμε να την αγοράσουμε μιας και πρόκειται για ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ. Οι Αμερικάνοι έχουν κάνει πολύ λίγα για τους «Τζιαλορόσι» και δεν πιστεύω στην δουλειά τους. Όπως ακριβώς δεν πιστεύω και στο «πρότζεκτ Ίντερ».

Ο Ιταλός μάνατζερ μίλησε για τα λάθη που κάνει η ιδιοκτησία της Ρόμα, στηρίζοντας όμως τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας: «Προς το παρόν έχω ακούσει για το ενδεχόμενο να χτιστεί ένα γήπεδο, αλλά δεν έχω δει επένδυση ανάλογη της Παρί Σεν Ζερμέν ή της Μάντσεστερ Σίτι. Έχω δει να αγοράζουν αλλά και να πουλούν παίκτες. Έχουν έναν αθλητικό διευθυντή (Γουόλτερ Σαμπατίνι) ο οποίος είναι καλός στο να εντοπίζει ταλέντα. Όμως αν από την μία χτίζεις και από την άλλη γκρεμίζεις, πώς θα αναπτυχθείς;», αναρωτιέται.

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα