«Όσο το δυνατόν γρηγορότερα να εξασφαλίσουμε την άνοδο»

από AllAboutARIS

Ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε κατά την διάρκεια της πρώτης προπόνησης του ΑΡΗ, τονίζοντας πως ο φετινός στόχος της ομάδας είναι να «κλειδώσει» όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την άνοδο στην Superleague.

«Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία. Περιμένω από την διοίκηση να κάνει αυτά που πρέπει για να πετύχουμε τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Superleague.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που βρίσκεται σήμερα εδώ και τον περιμένουμε και μέσα στην χρονιά να μας στηρίξει ακόμα και πιο θερμά». Είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός.

Για το γεγονός ότι η αποστολή του ΑΡΗ είναι φέτος πιο δύσκολη συγκριτικά με πέρυσι:

«Σίγουρα η football league είναι ένα σκαλί πιο πάνω από την Γ΄ Εθνική. Έχει περισσότερες δυσκολίες».

Για την καθυστέρηση που υπήρξε στις μεταγραφές:

«Καθυστέρηση υπήρξε διότι θέματα που έπρεπε να τελειώσουν πέρυσι δεν τελείωσαν. Έπρεπε να γίνει μια συγκεκριμένη διαδικασία πέρυσι η οποία δεν έγινε, γι’ αυτό και καθυστερήσαμε. Γι’ αυτό δεν ευθύνεται ο κ. Καρυπίδης και κατ’ επέκταση ούτε εγώ».

Πόσους παίκτες θα αποκτήσει από εδώ και πέρα ο ΑΡΗΣ:

«Δεν είναι σωστό να μπαίνουμε σε ονόματα και αριθμούς. Όποιος παίκτης είναι να έρθει θ’ ανακοινωθεί επίσημα από το γραφείο Τύπου. Τόσα χρόνια στα γήπεδα έμαθα πως αν κάποιος δεν υπογράψει δεν μπορούμε να πούμε τίποτα με σιγουριά. Είχαμε πρόσφατα παραδείγματα».

Αν και φέτος ο στόχος είναι του Αγ. Νικολάου η ομάδα να έχει εξασφαλίσει την άνοδο:

«Εμένα μου αρέσει το χιούμορ όπως ξέρετε. Στόχος είναι όσο το δυνατόν γρηγορότερα να εξασφαλίσουμε την άνοδο.

Για το γεγονός ότι φέτος ο ΑΡΗΣ θα έχει και το Κύπελλο:

«Το Κύπελλο είναι μια διοργάνωση που ο ΑΡΗΣ έχει επιτυχία. Δεν θ’ αδιαφορήσουμε για την συγκεκριμένη διοργάνωση, θα παίξουε την μπάλα μας και θα δούμε τι θα γίνει».

Προτεινόμενα Άρθρα